kabaret10 0 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Budżet 150-300zł Czego potrzebujesz? Słuchawki o konstrukcji wokoło usznej, półotwarte/zamknięte. Brzmienie ciepłe ciemne - nie lubię wysokich tonów , od ich pisku boli mnie głowa, Lubię niższe tony , bass Przeznaczenie Gry , Muzyka Źródło integra - laptopOczekiwania Brzmienie ciepło - ciemne - nie lubię wysokich tonów , od ich pisku boli mnie głowa, Lubię niższe tony , bass Miłe widziany mikrofonPosiadam : Senki PC330 - Strasznie uciskały po wyłożeniu z pudełka i nadal cisną - rozginanie pomaga. Dźwięk może być , czasem wysokie tony mnie denerwowały. Są lekiie i bardzo wytrzymałe trzymają się ponad 2 lata. Superlux HMC-631 - Pierwsze wrażenie fajne lecz , znowu uciskały mnie w głowę, i grzały uszy... rozgiąłem , pałąk ,owinąłem pianką i dało się korzystać. Mikrofon b. złaby w porównaniu z PC 330 Bass przed rozgięciem b.dobry,a po już nie :-] . Ciekaw jestem czy znajdę takie słuchawki, które po wyjęciu z pudełka będą wygodne , w których bez problemu posiedzę kilka godzin . I nie będą wymagały mojej inwencji twórczej... Edytowane 11 Stycznia 2016 przez kabaret10 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 no i zaczyna sie problem jak chcesz znaleźć coś wygodnego to niestety trzeba wyruszyć z domu i po przymierzać tutaj wszystko zależy niestety od osobistych preferencji co do rozciągania często tak jest że bas ucieka Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 no i zaczyna sie problem jak chcesz znaleźć coś wygodnego to niestety trzeba wyruszyć z domu i po przymierzać tutaj wszystko zależy niestety od osobistych preferencji co do rozciągania często tak jest że bas ucieka Mogę zajść w sobotę / niedzielę do mp3store poznań . Tylko teraz muszę skombinować modele potem zadzwonić i spytać się , które mogę przymierzyć na miejscu Podobno HyperX to są takstary 80v1. Na recenzji wyglądają na duże. Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Tak hipery pobierają się na konstrukcji pro 80 Cytuj Link to post Share on other sites
kabaret10 0 Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Tak hipery pobierają się na konstrukcji pro 80 Jednak odpadają : małe + cisną | >.< | http://www.wykop.pl/wpis/10800222/2-dni-temu-przyszly-mi-sluchawki-hyperx-cloud-nacz/ Kurrrr zapiał ! Edytowane 11 Stycznia 2016 przez kabaret10 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 nie każdy ma taką samą głowę nie przymierzysz nie przekonasz się chyba tylko takstary ts-671 by cie nie cisnęły jak masz dużą głowę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts