Skocz do zawartości

Słuchawki Gry/Muzyka 150-300zł

Recommended Posts

Budżet 150-300zł

Czego potrzebujesz? 

Słuchawki o konstrukcji wokoło usznej, półotwarte/zamknięte.

Brzmienie ciepłe ciemne - nie lubię wysokich tonów , od ich pisku boli mnie głowa, Lubię niższe tony , bass

Przeznaczenie Gry , Muzyka

Źródło integra - laptop
Oczekiwania

Brzmienie ciepło - ciemne - nie lubię wysokich tonów , od ich pisku boli mnie głowa, Lubię niższe tony , bass

Miłe widziany mikrofon
Posiadam :

Senki PC330 - Strasznie uciskały po wyłożeniu z pudełka i nadal cisną - rozginanie pomaga. Dźwięk może być , czasem wysokie tony mnie denerwowały. Są lekiie i bardzo wytrzymałe trzymają się ponad 2 lata.

Superlux HMC-631 - Pierwsze wrażenie fajne lecz , znowu uciskały mnie w głowę, i grzały uszy... rozgiąłem , pałąk ,owinąłem pianką i dało się korzystać. Mikrofon b. złaby w porównaniu z PC 330 Bass przed rozgięciem b.dobry,a po już nie :-] .

Ciekaw jestem czy znajdę takie słuchawki, które po wyjęciu z pudełka będą wygodne , w których bez problemu posiedzę kilka godzin . I nie będą wymagały mojej inwencji twórczej... 

Edytowane przez kabaret10

no i zaczyna sie problem jak chcesz znaleźć coś wygodnego to niestety trzeba wyruszyć z domu i po przymierzać 

tutaj wszystko zależy niestety od osobistych preferencji  

co do rozciągania często tak jest że bas ucieka 

Mogę zajść w sobotę / niedzielę do mp3store poznań . Tylko teraz muszę skombinować modele  potem zadzwonić i spytać się , które mogę przymierzyć na miejscu

Podobno HyperX to są takstary 80v1. Na recenzji wyglądają na duże.