eaeae 5 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Zastanawiam sie nad kupnem tego oto tabletu http://www.x-kom.pl/p/231713-tablet-8-kiano-slim-tab-8-pro-z3735f-2048mb-32gb-win-81office.htmlCzy w tej cenie znajdzie sie cos lepszego? Tablet bedzie sluzyl do ogladania filmow czy przegladania internetu. Ogolnie rzecz biorac nic skomplikowanego. Nie chcialbym tez przekraczac kwoty tych 430-450 zl. Cytuj Link to post Share on other sites
mateus 2 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Chyba nie. Prawie wszystkie tablety z Windows mają ten sam procek, różnica tylko w RAM, pamięci i wyświetlaczu. Drożej to już przepłacanie. Cytuj Link to post Share on other sites
eaeae 5 Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 Jesli to kogos interesuje to zakupilem LG G PAD 8.0 za 550 i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 A to nie lepiej kupić jakiegoś Lenovo na androidzie? Cytuj Link to post Share on other sites
wilk669 39 Napisano 21 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 A to nie lepiej kupić jakiegoś Lenovo na androidzie? Powiem szczerze, że jeszcze jakiś czas temu powiedziałbym, że takie lenovo to się przy kiano nadaje co najwyżej na deskę do krojenia. Dziś jednak powiem, że jedyne co mogłoby skłaniać do zakupu Lenovo, to nieco lepsze wykonanie i prawdopodobnie lepszy serwis (nie wiem jak jest z chińskim kiano, ale z chińskim Colorovo mam paskudne przeboje z serwisem). Patrząc jednak po podzespołach i systemie, to nie ma sensu brać Lenovo, bo kiano ma procesor intel, więcej ramu i system operacyjny, który pozwala na coś więcej niż tylko zabawę. Cytuj Link to post Share on other sites
eaeae 5 Napisano 21 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2016 Panowie tablet juz kupiony LG G PAD 8.0. Jak na razie jestem z niego bardzo zadowolony. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts