Ginterovsky 0 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Witam Poszukuję myszki do 120 zł max. Moje wymagania; tylko żeby sensor nie przerywał. Mój chwyt to coś między palm a finger. Dłoń mam dosyć dużą. Myszki będę używał głównie do CS;GO, Battlefield, CoD itp. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Ginterovsky Cytuj Link to post Share on other sites
Petruss 11 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 § Budżet: § Jakiej myszki obecnie używasz: § Jaką masz obecnie podkładkę: § Z jakich wartości DPI korzystasz: § Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: § W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): § Ile przycisków używasz w myszce: § Chwyt: § Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): § Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: § Dlaczego chcesz zmienić mysz: § Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Na start w tym budżecie A4Tech Bloody Blazing A90, Logitech G100s, lub lekko ponad budżet CM Storm Alcor 134,83 złote Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Do 100 zł masz A4tech A90, poźniej CM Storm Alcor i Rival 100 nie uwzględniając chwytu. Poczytaj o tych myszkach, chyba że wypełnisz wzór, będzie łatwiej wybrać. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts