Rica1 367 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 To jak już zrobisz tego roota to zrób z niego użytek i zainstaluj jakiś customowy soft na tego S3. Cytuj Link to post Share on other sites
cryosaibot 0 Napisano 12 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Być może źle opisałem wymagania w pierwszym poście. Obecnie posiadam sgs+ i wystarczał mi do niedawna. Po prostu nie działa już najlepiej i potrzebuję go wymienić na coś innego. W moim przypadku wygląda to tak że jak posiadam gwarancję to nic w nim nie zrobię bo mi jej szkoda więc kupowanie nowego telefonu jest bez sensu. Wymagania oparłem głównie o tego s3 lte. Zakładając ten temat chciałem się jedynie dowiedzieć czy istnieje jakaś alternatywa w tej samej cenie. Rica1 właśnie o to mi chodzi. Gdybym tego nie chciał robić to kupiłbym sobie jakiś nowy telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Jak chcesz s3 to po wyjęciu z pudełka rootuj i wgrywaj coś pokroju cyanogenmoda, bo na oryginalnym sofcie będziesz sobie włosy z nerwów wyrywał. Cytuj Link to post Share on other sites
cryosaibot 0 Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 QuYoshi Nie za bardzo wiem czy chodzi ci o zwykłego czy o wersje lte która ma 2gb ram. Dostałem pewną ofertę. Lg G2 z pękniętym dotykiem za 300zł. Naprawa tego nie będzie dla mnie problemem a za całość wyjdzie mi jakieś 420zł. Wydaje mi się że będzie to lepsze rozwiązanie od kupna s3 lte Cytuj Link to post Share on other sites
KamWi 8 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Dotyczy to każdego Samsunga ze starą wersją nakładki G2 to świetna opcja i to jeszcze za taką cenę Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 13 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 G2 jest bez dwóch zdań lepsza od S3 lte,więc pewnie,że to lepsza opcja:) Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts