Revox05 0 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Witam! Otóż mam problem albo z kartą graficzną albo z programem Sony Vegas Pro 12 i nwm gdzie założyć temat więc zakładam tu Otóż problem jest następujący. Moja karta graficzna wspiera CUDA i ma ona 1024 procesorów CUDA. Jak wicie Sony Vegas Pro 12 wykorzystuje technologie CUDA do szybszego renderingu ale nie w moim przypadku. Moja karta po prostu jest nie wykrywalna. Gdy przejdę do danego szablony wchodzę w zakładkę i naciskam ,,Check GPU'' wyskakuje że ,,No GPU Avivable'' Czyli poprostu jej nie wykrywa. Da się to jakoś naprawić, zebym mógł renderować za pomocą CUDA? Edytowane 9 Stycznia 2016 przez Revox05 Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Pamiętam, że gdzieś w panelu nVidia można było wybrać, która karta ma być odpowiedzialna za CUDA. Poszukaj tam. Cytuj Link to post Share on other sites
Revox05 0 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jest ustawione na GTX 960 Cytuj Link to post Share on other sites
blaven 304 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 https://developer.nvidia.com/cuda-downloads Spróbuj zainstalować to. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts