dziku16 0 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Witam mam problem z wyborem telefonu używanego.Mam do wyboru kupno telefonu samsung galaxy trend plus z rootem na gwarancji 250zł lub samsung galaxy sIII mini 220zł lub samsung galaxy core 230zł i nie mam pojęcia który wybrać a nie znam sie na telefonach.Proszę o pomoc w wybraniu telefonu DZIĘKUJE Edytowane 9 Stycznia 2016 przez dziku16 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 W tej cenie android,to nie jest najlepszy pomysł,a już w szczególności budżetowy samsung.Lumia 435 myślę,że powinna być ok. Cytuj Link to post Share on other sites
dziku16 0 Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) W tej cenie android,to nie jest najlepszy pomysł,a już w szczególności budżetowy samsung.Lumia 435 myślę,że powinna być ok. Mi właśnie bardziej chodzi o samsungi.Czy możesz mi bardziej doradzić z tych telefonów które napisałem według ciebie .Napewno wybiore coś z tych telefonów ale właśnie mam problem który? Mi właśnie bardziej chodzi o samsungi.Czy możesz mi bardziej doradzić z tych telefonów które napisałem według ciebie Edytowane 9 Stycznia 2016 przez dziku16 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 W tym przedziale cenowym samsung to chyba najgorsza opcja. Słabe podzespoły i do tego touchwiz go zamuli W tej cenie to jedynie coś na Windowsie i ta lumia byłaby ok 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dziku16 0 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Tak jak już mówiłem wybiore samsunga.Telefon będzie służył do dzwonienia i słuchania muzyki ewentualnie jakies jednej gierki,a nie bedę przepłacał i kupywał bógwie jakich telefonów więc dlatego używki Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ale liczysz się z tym,że te samsungi będą Ci mulić, podczas gdy ta lumia nie będzie. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 To już weź tego z rootem i wgraj mu chociaż CyanogenModa, bo inaczej to po kilku tygodniach będziesz cierpiał za każdym razem jak będziesz chciał coś na tym telefonie zrobić. Ogólnie jak wyżej, android, a w szczególności Samsung w takim budżecie to głupota. Cytuj Link to post Share on other sites
dziku16 0 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Ale liczysz się z tym,że te samsungi będą Ci mulić, podczas gdy ta lumia nie będzie. Koledzy mi lumi naprzykład nie polecają ze sądo du*y Ale liczysz się z tym,że te samsungi będą Ci mulić, podczas gdy ta lumia nie będzie. Jakoś koledzy też mają samsungi i nic im nie muli mają tyle aplikacji i gier i .. Cytuj Link to post Share on other sites
Downator 255 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Może dlatego że mają S4/ S5/ S6? Zrozum że za kilka miesięcy będziesz żałował że nie kupiłeś Lumii. Nie ma dobrych androidów poniżej 300 zł, jak koniecznie chcesz samsunga to pozbieraj do S4. Aha no i rozumiem że twoi koledzy bardziej znają sie na telefonach niż użytkownicy forum komputerowego??? PS. Jest wyjątek- Kruger & Matz Move4 za 249 zł nowy- Android 4.4, 1 GB RAM i czterordzeniowy procek. Cytuj Link to post Share on other sites
dziku16 0 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Może dlatego że mają S4/ S5/ S6? Zrozum że za kilka miesięcy będziesz żałował że nie kupiłeś Lumii. Nie ma dobrych androidów poniżej 300 zł, jak koniecznie chcesz samsunga to pozbieraj do S4. Aha no i rozumiem że twoi koledzy bardziej znają sie na telefonach niż użytkownicy forum komputerowego??? PS. Jest wyjątek- Kruger & Matz Move4 za 249 zł nowy- Android 4.4, 1 GB RAM i czterordzeniowy procek. Nie mają s4/s5/s6 a lumi nie chce bo nie ma anroida i jeszcze raz powiem ze bede tylko dzwonić i słuchać muzyki A sony xperia t/p/j/e1 Nie mają s4/s5/s6 a lumi nie chce bo nie ma anroida i jeszcze raz powiem ze bede tylko dzwonić i słuchać muzyki A sony xperia t/p/j/e1 lub core 2 lub core 2 duos Edytowane 10 Stycznia 2016 przez dziku16 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Wszystko szrot ale posłuchaj kolegów którzy pewno wiedzą lepiej Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Ja nie wiem,czemu On same szroty wybiera.Ta lumia też nie jest jakaś super,w końcu to budżetowiec,ale przynajmniej nie będzie mulić,czego nie można powiedzieć o twoich propozycjach. Edytowane 10 Stycznia 2016 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
mateus 2 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Po co ci Android skoro nie będziesz ściągał żadnych aplikacji?! Chyba wolisz przyjemną, płynną pracę niż lagi co sekundę? W każdym systemie jest to samo. Tak samo się wybiera numer, a do muzyki masz dwa przyciski do przełączania, play i stop. Cytuj Link to post Share on other sites
Downator 255 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Już rozumiem, on po prostu boi sie że jak przyjdzie do szkoły z telefonem bez napisu SAMSUNG to go wyśmieją... Nie wiem skąd się wzięła ta moda na samsungi, przecież są o wiele lepsze telefony. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Uparty dzik Niech sobie kupi tego szajsunga bo to chyba znaczek odgrywa role. Lepiej gorszy ze znaczkiem niż coś lepszego z innej firmy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts