isspartanis 1 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Cześć, Ludzie z wersji mobilnej mogą logować się na cudze konta, z 10 osób mi zgłosiło że edytowało, widzało moje ogłoszenia i dostawało na swój adres mailowy wiadomości od kupujących i inne powiadomienia olx z mojego konta. Kolega też miał dostęp do mojego konta. Inni tez tak mają, włam to nie jest bo sprawdzałem e-maila itp. Zresztą dzwonią ludzie z różnych stron PL w tej sprawie mi na komórkę. ktoś się wkurzył i usunął wszystkie moje ogłoszenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Rafit 0 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Mam ten sam problem. Aktualnie dwie osoby ze znajomych poinformowały mnie, że są zalogowane na moim koncie! Cytuj Link to post Share on other sites
Funkie 1189 Napisano 12 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 (edytowane) 4 sty, 14:02 Dzień dobry. Dziękujemy za przesłane informacje. Problem, o którym piszesz został już zgłoszony do naszego działu technicznego. Prosimy o cierpliwość, rozwiążemy go najszybciej jak będzie to możliwe. Jednocześnie przepraszam za powstałe niedogodności. Z pozdrowieniami Mikołaj, Zespół OLX.pl Problem już był wcześniej zgłaszany. Także miałem dostęp do innego konta. Miałem dostęp do konta które wcześniej przeglądałem w aplikacji mobilnej OLX. Pomogło wylogowanie się i zalogowanie ponownie. Od tego momentu problem zniknął. Co nie zmienia faktu że ktoś może scamować na naszym koncie. Np. gadzety po 5-10zł z wpłatą na konto pre-paid. Szybki zysk a problem nasz. Edytowane 12 Stycznia 2016 przez Funkie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts