fgn2k15 0 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Witam zastanawiam się czy wystarczy mi zmiana procesora oraz zasilacza + dolozenie 4gb ramu czy pójśc w intela z kwotą 1000zl?może troche więcej jeśli sprzedał bym to co wypisalem niżej. Na tym zestawie tylko w cs go nie mam konfortu grania,moze wpadnie niedlugo troche gotówki i tak rozmyślam czy warto czy odczuję duży skok wydajności? Nie biorę pod uwagę wymiany grafiki nie wiem czy ta wystarczy?gralem na niej w calkiem wymagajace tytuly jak crysis czy assasin. Zastosowanie komputera:gry cs:go,lol,d3 moze cos nowego Maksymalna kwota jaką dysponujesz: 1000zł Kiedy zamierzasz kupić komputer?jak sprzedam fanty-nowy rower level a7,laptop acer e1-571g?ktoś? ;d Których części potrzebujesz?:zasilacz,dysk ssd 120,procesor,płyta jeśli przesiadka na intela,moze obudowa? Czy będziesz podkręcać sprzęt? jesli sie da Specjalne wymagania: stale 100fps w cs go? Czy posiadasz jakieś części z poprzedniego komputera? caly zestaw : płyta gigabyte m68mt-s2 AM3+ ram 4gb ddr3 naped dysk 2x 500gb GPU msi radeon 6790 CPU ATHLON 455 x3 Zasilacz MODECOM FEEL 2 600 W Własna propozycja zestawu nie mam Edytowane 9 Stycznia 2016 przez fgn2k15 Cytuj Link to post Share on other sites
tobexor 180 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 a rodzice pozwolą ci sprzedać rower i laptopa zbieraj jak najwięcej za 1500zł masz stałe 100 w cs go tylko napisz jaką masz rozdzielczość Cytuj Link to post Share on other sites
fgn2k15 0 Napisano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 (edytowane) Hehehe nikt mi na nic nie musi pozwalać bo sam na to zarabiam jednak chciałbym jako duże dziecko nie wydawać pieniędzy na głupoty jednocześnie w wolnej chwili sobie pograć na lepszym sprzęcie ;d teraz korzystam tylko z laptopa ale nie potrzebuje 2 komputerow wiec padlo na 1 stacjonarny. Masz na myśli rozdzielczość monitora?nie wiem myslalem że taka na jaką pozwala karta graficzna ;d cos jakoś 21" 16:9 tani noname Edytowane 9 Stycznia 2016 przez fgn2k15 Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Masz na myśli rozdzielczość monitora?nie wiem myslalem że taka na jaką pozwala karta graficzna ;d cos jakoś 21" 16:9 tani noname rozdzielczość w pikselach Cytuj Link to post Share on other sites
piotr7543 101 Napisano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 podaj jaką możesz ustawić maks rozdzielczość w Windowsie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts