mistereco 6 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witam, Komputer: Windows 10 pro, Crucial BX100 250 GB Bezpośrednio nie jestem w stanie otworzyć dysku twardego, folderu. Foldery, dyski się nie otwierają, pulpit się odświeża. Dostęp do dysku i folderu mam w trybie awaryjnym. Dostęp ma również w normalnym trybie poprzez odtwarzacz VLC. Gry, programy znajdujące się na pulpicie działają. Podjęte działania: Reinstalacja systemu - problem powrócił po dwóch tygodniach. Skanowanie Nortonem - nie rozwiązuje problemu. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Przeglądnij autostart i uruchomione aplikacje, może któraś z nich robi problem. Dyski nie otwierają się w sensie nic się nie dzieje czy wyskakuje błąd? Cytuj Link to post Share on other sites
mistereco 6 Napisano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Nie wyskakuje błąd. Wszystkie ikony, foldery znikają z pulpitu na ułamek sekundy. W autostart wszystko wyłączone poza Nortonem. Cytuj Link to post Share on other sites
Longhorn 595 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 A gdy wchodzisz np. poprzez uruchamianie (win + R) i wpiszesz c: czy d: to możesz wejść na dysk? Może masz pomieszany plik autorun.inf na dysku. To by tłumaczyło czemu przez VLC możesz wejść na niego wejść. Cytuj Link to post Share on other sites
mistereco 6 Napisano 8 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Wieczorem sprawdzę jak wrócę do domu i dam znać. Dziwna sprawa. wcisnąłem win + r po czym, ponownie wszystko się otwiera. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts