rzepaskc 0 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Witam. Tam jak w temacie, zastanawiam się, który telefon zakupić. W grę mogą wchodzić również wasze propozycje. Od razu chciałbym zaznaczyć, że odpada Meizu M2. Kwota jaką mogę przeznaczyć na telefon to 500zł. Telefony jakie wybrałem to : Sony Xperia E4 Motorola Moto E LTE 2generacja LG Leon LG Spirit Jeśli macie coś lepszego to piszcie Dzięki Edytowane 7 Stycznia 2016 przez rzepaskc Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Ponieważ miałem E, E3 i E4 bierz Motorole. Cytuj Link to post Share on other sites
rzepaskc 0 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 No i co w związku z tym, że miałeś te telefony? Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 A no po co Ci złom? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Również miałem Xperie E, dno i jeszcze raz dno. Bierz tą Motorolę i się nie zastanawiaj. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Tak co do E4 gdyby miała 2 GB ramu i nie wyglądała jak szaysung... Ale nie ma i wygląda, a Motka ma czysty Android, zawsze najnowsze aktualizacje i śmiga na tych parametrach co E4 dwa razy szybciej. Ps teraz mam M4 i też nie ma rewelacji.Czekam na M5 jak będzie kupa idę po Motorole. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez AudiAWX Cytuj Link to post Share on other sites
Halny 793 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Mam Xperie E4 i jestem bardzo zadowolony, korzystam z Instagrama, Messengera, Snapchata, Tapatalka, Facebooka itp i zawieszki czy zadyszki występują na prawdę rzadko, bateria trzyma długo, spokojnie kręce czasy 6-6,5h na ekranie bez staminy! Ze staminą można do 8h na ekranie dobić, wedle relacji kumpli. Filmy kręci całkiem przyzwoite, zdjęcia to zależy od ustawień aparatu i oświetlania ale nawet można wyciągnąć coś dobrego. Także polecam ten telefon za 500zl nie wiem czy jest coś lepszego. Cytuj Link to post Share on other sites
AREK137 3 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Jeżeli nie rozważasz "chinoli" to brałbym motorolę. Cytuj Link to post Share on other sites
rzepaskc 0 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Zastanawiam się wciąż nad : Motorola Moto E LTE 2gen. LG Spirit Edytowane 10 Stycznia 2016 przez rzepaskc Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Motorola będzie dobrym wyborem. Dokup sobie kartę pamięci, bo wbudowane 8 GB to nieporozumienie. Zobacz jeszcze Meizu M2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts