hexonik 1 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Witam wszystkich ! Potrzebuję drukarki na studia (w trakcie semestru drukuję mało 10-15 stron miesięczne, bliżej sesji są to większe ilości np. 60 stron/msc). Musi posiadać funkcję ksero, druk w kolorze, czarno biały oraz tanie zamienniki. Najlepiej jakby była dostępna w sklepie x-kom. Mój budżet to max 300 zł. Generalnie im taniej tym lepiej.Do tej pory myślałem nad tymi drukarkami : Canon Pixma MG5650 Canon Pixma iP7250 HP DeskJet 3525 Canon Pixma MG3550 Canon Pixma MX495 Za wszelkie chęci pomocy z góry dziękuję Cytuj Link to post Share on other sites
Skylaker 5 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Wybierz firmę Brother- mam takie 3w1 od kilku lat, chciałem wymienić na nowszy model z wifi i obustronnym drukiem kartek, ale obecny nie chce się zepsuć Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Skylaker Cytuj Link to post Share on other sites
hexonik 1 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 A jaki konkretny model polecaz ? Cytuj Link to post Share on other sites
Skylaker 5 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Popatrz na modele atramentowe wielofunkcyjne do zastosowań domowych, zobacz która mieści sie w Twoim budżecie i wymaganiach/bajerach: A4/A3, wifi, druk dwustronny- niestety nie znam najnowszych modeli, ale ja nic innego bym nie kupił- mega wydajne i tanie drukowanie... 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hexonik 1 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Wszystkie atramentowe od Brothera zaczynają się od 400 zł wzwyż Niestety odpada ... Edytowane 7 Stycznia 2016 przez hexonik Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 To może coś takiego jak Canon Pixma MG5750? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
hexonik 1 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Podoba mi się. Ona czymś się różni od modelu Canon Pixma MG5650 ? Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Też bym postawiła na brothera, te canony wydają się być ok, ale jak u nich z zamiennikami? Bo tak szukam tych najpopularniejszych firm i coś kiepsko (przynajmniej do tego modelu ostatniego MG5750) Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Moim zdaniem nie. Nie wiem tylko jak z dostępem do tuszy. Cytuj Link to post Share on other sites
sunsee 30 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Zdecydowałeś się w końcu na coś? Kuzynka szuka drukarki i właśnie o tym canonie myśli. Cytuj Link to post Share on other sites
ochkarol 0 Napisano 26 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 Jeśli ktoś nie drukuje zbyt często to polecę jakąkolwiek HP, która ma głowice w kartridżach. Czyli każdą HP, która ma kartridż z trzema kolorami w jednym. Jak zaschnie tusz w głowicy, to w każdej drukarce, która ma głowice wbudowane wymiana takowej jest nieopłacalna. A w takiej HP wystarczy kupić nowy kartridż. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts