anhus 99 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam przymierzam się do zakupu telefonu i teoretycznie chciałbym P8 Lite. Czytam testy i recenzje i opinie są niejednoznaczne. Będę wdzięczny za pomoc. Zależy mi na dosyć dobrym aparacie i płynnym działaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
kamil_18_19 499 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Działanie bardzo płynne, aparat spoko jest na pewno do czego się przyczepić bo to nie aparat z G3 ale bardzo dobre zdjęcia są. Podobno ma lekkie problemy z HRD ale dokładnie go nie testowałem. Mamię go wziąłem na przedłużenie umowy. Cytuj Link to post Share on other sites
anhus 99 Napisano 7 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 No ja się właśnie przymierzam...a macie może jakieś zdjęcia jakie robi? Dla mnie to jest cecha nr 1. Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 http://www.gsmarena.com/huawei_p8lite-review-1280p8.php Cytuj Link to post Share on other sites
Sroczka92 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Witam tez się podepnę do tematu bo nie robić zamieszania zamierzam go wziąć w mixie Pleya 30/24 miesicie Czy za 429zł znajdę coś lepszego nisz on w tej cenie ? Telefon uniwersalny internet fb rozmowa sms(dożo ) nieraz zdjęcia Zastawiam się nad a 3 I j 5 ale są dorsze. Czy 8p Lite będzie dobrym wyborem telefon nie mulący Mam lumie 535 dobry tel ale ekram nie dopracowany wraz z dotykiem. Pozdrawiam I dziękuje za rade Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Lepiej Virgin na kartę,a telefon na raty Payu na allegro. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez Deusjarek Cytuj Link to post Share on other sites
Sroczka92 0 Napisano 8 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Virgin wiem mam numer prywatny w tym ale potrzebuje służbowy i tylko Playa wchodzi w grę i tylko mix bo chyba najtańsze jest wychodzi nisz abonament z tego co patrzyłem.Szef pokrywa kartę a ja telefon bo mój telefon zostaje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts