JohnTGM 0 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam!Chciałbym zakupić 2x GTX 980 TI pod sli jedna referencyjna i jedna niereferencyjna. Mam zasilacz 750w 80gold+ wydaje mi się że również go muszę zamienić na 1000w +Moje pytanie jest następujecie jakie GTX 980 ti polecacie pod sli ? Najlepiej takie które można zamówić w serwisie morele.netAktualny sprzęt:Specs: ► CPU: i7-5280k 4,5 GHz ► GPU: NVIDIA GeForce GTX 980 ti OC ► RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 16GB (3000 Mhz) ► Colling: Corsair Hydro Series H100i GTX ► Power Supply: Corsair RM Series 750W (80Plus GOLD) ► Motherboard: Asus x99-a ► Housing: Corsair Graphite 780T Big Tower Karta oraz Procesor zostały odesłane oraz zostanie zwrócony hajs do którego zamierzam dołożyć oraz kupić sli z gtx 980ti + lepszy i7 Cytuj Link to post Share on other sites
piotr7543 101 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Takie modele aby miały na PCB złącze SLI xD. A tak na serio to chyba najlepiej brać dwie takie same karty np. referent+referent, wtedy obie pracują na takich samych zegarach. Dobrze jest gdy między kartami jest odstęp (lepsza cyrkulacja powietrza) Cytuj Link to post Share on other sites
JohnTGM 0 Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Takie modele aby miały na PCB złącze SLI xD. A tak na serio to chyba najlepiej brać dwie takie same karty np. referent+referent, wtedy obie pracują na takich samych zegarach. Dobrze jest gdy między kartami jest odstęp (lepsza cyrkulacja powietrza) Jakiś model takich referentów polecasz ? Cytuj Link to post Share on other sites
KarsonPL 6 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 A myślałeś może, żeby kupić dwie http://www.morele.net/karta-graficzna-evga-geforce-gtx-980-ti-superclocked-6gb-gddr5-384-bit-dvi-hdmi-3xdp-06g-p4-4992-kr-743787/i dokupić do tego chłodzenie wodne? Jak już pakować się w takie drogie rzeczy to lepiej na całego. Oczywiście jak masz elastyczny budżet. Cytuj Link to post Share on other sites
JohnTGM 0 Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 A myślałeś może, żeby kupić dwie http://www.morele.net/karta-graficzna-evga-geforce-gtx-980-ti-superclocked-6gb-gddr5-384-bit-dvi-hdmi-3xdp-06g-p4-4992-kr-743787/i dokupić do tego chłodzenie wodne? Jak już pakować się w takie drogie rzeczy to lepiej na całego. Oczywiście jak masz elastyczny budżet. Aż tak elastycznego budżetu nie mam :< Takie chłodzenie to +2k zł Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts