jarql 0 Napisano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 Witam posiadam taki oto zestaw: Intel I5 4670K Gigabyte Z-97 Gaming 5 chłodz. CM Nepton-240m 2x4GB G.Skill 2400 Cl-10 R-290 Windforce Psu-Corsair HX750i 2xssd 1xhdd Dzisiejszego ranka podczas próby uruchomienia komp niby ruszył ale sie nie zbootował nie szło nawet wejść do biosu, natomiast wszystkie wentyle normalnie sie kręciły łącznie z tymi na gpu mimo iż nie był wyświetlany żaden obraz, nie reagował power ani reset na obudowie więc wyłączyłem na zasilaczu.kilka kolejnych prób i to samo.Po chwili namysłu wyciągnąłem ramy i włożyłem spowrotem, komp ruszył, jednak po wyłaczeniu systemu i próbie ponownego uruchomienia znów to samo, pozmieniałem Ramy, raz jeden, raz dwa i niby działa ale po wyłączeniu w windowsie i ponownym uruchomieniu znów to samo.Bardzo dziwne bo bez przełożenia/włożenia kości jest w kółko problem z uruchomieniem. Napięcia na zasilaczu w biosie wszystko niby ok,kable na płycie odpinałem i podpinałem Jakieś sugestie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts