Daniu 0 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Witam ! Posiadam ten zasilacz i wcześniej miałem podczepioną pod niego kartę gtx 275, ale odsprzedałem ponieważ nie gram już aktywnie w gry na komputerze. Zakupiłem więc low profile gt 220, która mi wystarcza i mam pytanko czy z włączoną oszczędnością w BIOS ten zasilacz nie będzie się nudził i nie straci na sprawności czy mam go wymienić na jakiś słabszy i też odsprzedać? Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Jaka reszta zestawu? Na twoim miejscu sprzedałbym go i kupił słabszy zasilacz z wysoką efektywnością. Cytuj Link to post Share on other sites
Daniu 0 Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Athalon x4 620 2.6 ghz który podkręcony był na 3.2 ghz,Asrock n68-GS ,4 GB ram 800 mhz. Procesor aktualnie chodzi z włączoną funkcją CnQ. Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Tutaj seasonic 400w spokojnie sobie poradzi, albo i nawet jakiś zasilacz 300w. Cytuj Link to post Share on other sites
Daniu 0 Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 No tak, ale czy mogę zostawić go tak jak jest ? :tajniak: Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Oczywiście że możesz, ale będzie się marnował i będzie miał niską sprawność. Cytuj Link to post Share on other sites
Daniu 0 Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ale jak bym zmienił zdanie i zakupił za jakiś czas (powiedzmy rok) kartę która wykorzysta jego moc to będzie wszystko w porządku ? PS. Przepraszam za denne pytania Cytuj Link to post Share on other sites
drachenfeles 5499 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 imo najlepszym rozwiązaniem będzie seasonic x-400 EDIT: Ale jak bym zmienił zdanie i zakupił za jakiś czas (powiedzmy rok) kartę która wykorzysta jego moc to będzie wszystko w porządku ? zawsze możesz wziąć x-560 Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Chodzi Ci o zasilacz, czy przez ten rok czekania się nie zepsuje? Odpowiedź brzmi Nie Cytuj Link to post Share on other sites
Daniu 0 Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Tak czy za powiedzmy rok będzie w stanie uciągnąć jakąś wydajną kartę bez żadnych niespodzianek Daje Plusiory Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Tak czy za powiedzmy rok będzie w stanie uciągnąć jakąś wydajną kartę bez żadnych niespodzianek Da sobie radę. Nic mu się nie stanie przez ten rok. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts