Smokie 0 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Witam, dziś przyszedł mi LG G2 i myślę, że przydało by się kupić do niego szkło i jakieś etui. Na szkle się kompletnie nie znam, polecicie coś ? A co do etui to kolega ma coś takiego : http://pluspda.ru/images/product_images/popup_images/10088_0.jpg Fajnie to się w ręce trzyma ale pewnie za dużo przy upadku to nie da. Czy jest jakieś etui, który nie powiększy telefonu i będzie dobrze chroniło telefon przed upadkiem ? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Nówka ten G2 czy używka tak z ciekawości? Szkło kup te najczęściej kupowane na allegro. Firma nie ma aż takiego wielkiego znaczenia bo zachowuje się bardzo podobnie. Ja mam za 12zł. 2.5d ma fajnie zaokrąglone krawędzie Etuu mam gumowe dosyć grube ale nie przesadnie. Upadł mi już nie raz ale nie z jakieś bardzo dużej wysokości i żyje nadal Cytuj Link to post Share on other sites
Smokie 0 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Używany, ale stan idealny A coś poza allegro ? Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Te etui i do tego kup dowolne szkło hartowane za ok 15 zł które są wystarczająco dobre http://allegro.pl/etui-spigen-sgp-slim-armor-do-lg-g2-i5887634373.html Czemu chcesz coś z poza allegro? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Smokie 0 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Bo wolałbym ze sklepu, żeby przyjechał 1 kurier. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 O jaki sklep Ci chodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Taniej ci wyjdzie kupic osobno szkło i pokrowiec. Co do tego drugiego to moge polecić Imak Cowboy, jest cienki, tylko minimalnie powiększa telefon a znacznie zwiększa pewność uchwytu. Wadą jest niska trwałość (u mnie wytrzymał jakies 10-11 miesięcy) i tylko minimalna ochrona wyświetlacza w razie upadku. Cytuj Link to post Share on other sites
xziggy 0 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 (edytowane) O jaki sklep Ci chodzi? Obojętnie. Ale jak piszecie,że osobno taniej to kupię sobie szkło a za jakiś czas etui bo dostałem jakieś do tego telefonu. @wtf Miałem to konto, zapomniałem hasło, zrobiłem to nowe a tu mi na to zalogowalo ... Mozna to konto usunąć a tamto zostawić? Edytowane 5 Stycznia 2016 przez xziggy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts