kubci0 0 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witam,Nie mogę wykonać prawidłowego screena z gry, a mianowicie zamiast gry mam pulpit, any idea's? ) z góry dzięki! Cytuj Link to post Share on other sites
rozum354 0 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 spróbuj może jakiegoś softu który by ci zapisywał od razu zrobione zdjecia, na przykład !Action Cytuj Link to post Share on other sites
kubci0 0 Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Wolałbym obejść się beż zadnych programów dodatkowych, bo paint mi wystarcza, Tylko niestety, odkąd zmieniłem system z 7 na 10 to mam taki problem Cytuj Link to post Share on other sites
vicodin 479 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Spróbuj alt+printscreen. Cytuj Link to post Share on other sites
kubci0 0 Napisano 4 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 nie działa Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Może podepnij pod steama (jako gra spoza niego) i nim je rób? Samemu nie wiem dokładnie w jakich okolicznościach masz ten problem, gra w oknie ? Pełen ekran? Okno bez ramek na pełnym ekranie? W tych przypadkach u mnie nie ma problemu ani przez steam ani przez prntscr. Cytuj Link to post Share on other sites
Cygg 65 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 (edytowane) Na pełnym ekranie nie zrobi ci print screen. Albo odpal w oknie albo użyj programu (steam, afterburner, fraps itp). Również na nvidii można robić używając nakładki share. Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Cygg Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts