WybucH 1 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Witam mam preble z logitech g35 prblem polega tylo na tym ze w cs go sainst row 3 i 4 mta czy innych grach jak ktos strzela cos wybucha albo ktos bieja po prawej ja to slysze po lewej da rade to jakos naprawic czy musze sie z tym meczyc ??? Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 musisz sie z tym meczyc Cytuj Link to post Share on other sites
WybucH 1 Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 1 Cytuj Link to post Share on other sites
B00mer 8 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Nie prawd, jet sposob. Musza wylutować głośnik z lewa głośnik na prawa, a potrawa na lewa. Cytuj Link to post Share on other sites
Lukson 3410 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 @Up Napisz to jeszcze raz, z zachowanie zasad poprawnej polszczyzny albo wcześniej zanim klikniesz NAPISZ czytaj co naskrobałeś. Kto mu to będzie lutował? Serwis? Jak tam trafią to stwierdzą jedną z dwóch rzeczy: - uszkodzone - wymiana. - sprawne - zwrot. Ja obstawiam winę w gównianym oprogramowaniu. Cytuj Link to post Share on other sites
Piotrek-FIXIT 0 Napisano 4 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 @WybucH, zacznij od najprostszych możliwości, które nie wymagają jakiejkolwiek ingerencji w sprzęt: odinstaluj całkowicie Logitech Gaming Software, G35 Surround Sound Headset software i wszelkiego typu aplikacje, które mogą wpływać na pracę słuchawek, a w następnym kroku pobierz ich najnowsze wersje i zainstaluj je od nowa. No i najważniejsze: daj znać czy reinstalacja oprogramowania przyniosła oczekiwane zmiany. Pozdrawiam, Piotrek Cytuj Link to post Share on other sites
B00mer 8 Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Jakie pytanie taka odpowiedź :-) Cytuj Link to post Share on other sites
WybucH 1 Napisano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2016 @Up Napisz to jeszcze raz, z zachowanie zasad poprawnej polszczyzny albo wcześniej zanim klikniesz NAPISZ czytaj co naskrobałeś. Kto mu to będzie lutował? Serwis? Jak tam trafią to stwierdzą jedną z dwóch rzeczy: - uszkodzone - wymiana. - sprawne - zwrot. Ja obstawiam winę w gównianym oprogramowaniu. tylko problem jest taki ze kupilm je bez gwaracji Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts