Anna Ł 0 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Interesuje mnie zakup telefonu huawai p8 lite, ewentualnie honor 4c..ewentualnie czekam na inne propozycje mniej wiecej do 800zl. W w modele bardzo podobaja mi sie wizualnie i maja swietne aparaty,z tego co zdazylam rpzeczytac. a zalezy mi jeszcze na batreii takiej w miare, by nie ladowac telefonu codziennie. Nie gram w gry, czesto wchodze w net i pisze sporo smsow,rozmowy.. od telfonu oczekuja apratu,dosc dobrego dzwieku ( nie metalicznego,bo taki niestety meczy mnie do tej pory) no i jak wspomnialam bateri..prosze o jakies opinie i sugestie. ktos podpowiadal mi samsunga j5, ale jest bardzo szeroki ;/ Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 P8 lite trzeba codziennie lądować wiec raczej odpada. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Spójrz na Moto G3 16/2 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts