db3st 0 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Witajcie! Zanim spytam się Was jaką myszkę kupić to muszę powiedzieć że nie mam aktualnie komputera i nie wiem jaka myszkę i podkladke miałem wcześniej i nie mam jak sprawdzić ile potrzebowałem cm ma obrót o 360°. Budżet: ~90zł Jakiej myszki obecnie używasz?: Była to chyba jakaś stara myszka a4tech'a, chyba był to model Opto Ecco 612d. Jakiej podkładki używasz?: Była to jakaś zwykła podkladka, mam zamiar kupić a4tech x7 (podkładke) Z jakich wartości DPI(CPI) korzystasz?: Tamta myszka miała 800DPI, ja chciałbym mieć min. 400DPI W co grasz?: Głównie w jakieś FPS'Y, typu CS:GO, czasami będę grał np w Wiedzmina/GTA V Ile przycisków używasz w myszce?: lewy przycisk, prawy, rolka i najlepiej jakieś boczne klawisze Chwyt: Zazwyczaj Palm grip ale zdarza się Palm-claw grip. Ułożenie palców na myszce: 1+2+2 Wielkość dłoni: ok. 18cm, a od czubka śród. palca do kciuka ok. 12cm Dlaczego chcesz zmienić mysz?: Chcę kupić mysz do nowego komputera. Uwagi: Mysz najlepiej jakby miała oprogramowanie z funkcją macro i najlepiej żeby się nie rozwaliła po roku użytkowania. Na oku mam: A4tech Bloody v7m A4tech Bloody v2m A4tech Bloody Blazing a90 (ta wydaje się być dobra i ma sensor Avago 3050, a w dodatku jest wg mnie bardzo ładna) Nie wiem czy owe myszki nie będą za małe/ za duże, ale to wy mi już powiecie, prawda? Edytowane 1 Stycznia 2016 przez db3st Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 wybierz Bloody Blazing a90 ... za tą cenę ok. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
db3st 0 Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A mógłbyś mi powiedzieć czym różni się a9 od a90? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 A90 ma lepsze przyciski. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
db3st 0 Napisano 2 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Rozumiem, a czy zmieści się w mojej dłoni? Nie będzie za mała/duża? Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 Powinna być ok, to i tak jedna z większych myszek 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts