Skocz do zawartości

Mysz gamingowa do 90zł

Recommended Posts

Witajcie! Zanim spytam się Was jaką myszkę kupić to muszę powiedzieć że nie mam aktualnie komputera i nie wiem jaka myszkę i podkladke miałem wcześniej i nie mam jak sprawdzić ile potrzebowałem cm ma obrót o 360°.

Budżet: ~90zł

Jakiej myszki obecnie używasz?: Była to chyba jakaś stara myszka a4tech'a, chyba był to model Opto Ecco 612d.

Jakiej podkładki używasz?: Była to jakaś zwykła podkladka, mam zamiar kupić a4tech x7 (podkładke)

Z jakich wartości DPI(CPI) korzystasz?: Tamta myszka miała 800DPI, ja chciałbym mieć min. 400DPI

W co grasz?: Głównie w jakieś FPS'Y, typu CS:GO, czasami będę grał np w Wiedzmina/GTA V

Ile przycisków używasz w myszce?: lewy przycisk, prawy, rolka i najlepiej jakieś boczne klawisze

Chwyt: Zazwyczaj Palm grip ale zdarza się Palm-claw grip.

Ułożenie palców na myszce: 1+2+2

Wielkość dłoni: ok. 18cm, a od czubka śród. palca do kciuka ok. 12cm

Dlaczego chcesz zmienić mysz?: Chcę kupić mysz do nowego komputera.

Uwagi: Mysz najlepiej jakby miała oprogramowanie z funkcją macro i najlepiej żeby się nie rozwaliła po roku użytkowania.

Na oku mam:

A4tech Bloody v7m

A4tech Bloody v2m

A4tech Bloody Blazing a90 (ta wydaje się być dobra i ma sensor Avago 3050, a w dodatku jest wg mnie bardzo ładna)

Nie wiem czy owe myszki nie będą za małe/ za duże, ale to wy mi już powiecie, prawda? :)

Edytowane przez db3st