KATJOV 0 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Witam Mam w planach zakupić dwa monitory (LG 22M37A) które mam zamiar podłączyć do mojego PC'eta. Problem w tym że nie wiem czy mogę podłączyć jeden monitor do mojego GPU (Asus GTX 750 Ti OC 2GB) a drugi do mojej płyty głównej (obydwa mają tylko wejścia VGA) Cytuj Link to post Share on other sites
Tankersss 398 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Nie możesz, przynajmniej o ile,dobrze mi wiadomo. Zakup coś z dvi i bodajże hdmi lepiej. //edit Jednak możesz, ale musisz mieć włączoną integre w BIOS i chyba ustawić że współdziała z kartą na PCI-e Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Tankersss Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Masz 2x Dvi-D, HDMI, VGA Kup taki monitor by miał VGA DVI HDMI Cytuj Link to post Share on other sites
KATJOV 0 Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 OK A czy wystarczy tylko DVI i VGA? Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Monitory które zaproponowałeś maja tylko VGA czyli nie podepniesz obu do tej grafiki. Jeśli znajdziesz odpowiedni monitor z DVI i VGA nic tobie więcej nie potrzeba oby ten monitor miał oba kable w zestawie Cytuj Link to post Share on other sites
KATJOV 0 Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 A czy Acer S220HQLBrbd byl by ok? Cytuj Link to post Share on other sites
rolandwally83 347 Napisano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Ma DVI i VGA czyli możesz tak podpiąć pod grafikę lub przez dwa DVI Cytuj Link to post Share on other sites
KATJOV 0 Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2016 Ok, thx Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts