Adamexxx 3 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Witam, Bardzo lubię grać na pececie, ale ostatnie problemy z internetem psują całą zabawę. Ścinki wyglądają tak - Ping nie skacze (stałe 30/40) mimo, że zacięcia występują niezależnie od jego wartości. Załóżmy, że idziemy w grze prosto, a później skręcamy w lewo (CS:GO), w moim przypadku wygląda to tak, że pewne dane jakby "nie dochodzą" do serwera i mimo, że szedłem prawidłowo po przejściu ściny uderzam w ścianę. Często jest tak, że "latam" przez chwilę po mapie zanim trafię spowrotem na swoje miejsce. Ten komputer mam od roku, nigdy wcześniej nie miałem problemu, nie zmieniałem routera, dodałem punk dostępowy 3-4 metry od komputera (za drzwiami). Router to Fritz!box 7390, punkt dostępowy ubiquiti nanostation. W komputerze adapter Broadcom ac, 5GHz. Internet 30 down/10 up. Z góry dzięki za pomoc! Cytuj Link to post Share on other sites
Adamexxx 3 Napisano 10 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Odświeżam. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts