Bpdpal 0 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Witam, Generalnie interesuje mnie smartfon w przedziale cenowym od 400-700 złotych (nowy, używany) bez znaczenia, na którym będę mógł spokojnie sobie pograć w Hearthstone. Specjalnych życzeń co do samego telefonu nie mam. Standardy, czyli karta pamięci, lampa błyskowa, w miarę dobry aparat, duża żywotność baterii i właściwie to tyle. Z góry dzięki za wszelką pomoc, pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Xiaomi Redmi Note 2 będzie dobry jeśli chodzi o nowy. Ewentualnie Meizu M2 note Z używanych to LG G2 albo Xperia Z1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Nic dodać, nic ująć. Ewentualnie mogę zasugerować, że większy ekran będzie lepszy do HSa, łatwiej i czutelniej się gra. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts