mords 6 Napisano 18 Marca 2016 Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 tylko nowe software, wiec dalej to samo Cytuj Link to post Share on other sites
Okrutnik 3 Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 czy w rivalu 100 ten problem rowniez wystepuje ? Cytuj Link to post Share on other sites
Gość przem33k Napisano 21 Marca 2016 Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Nie. Cytuj Link to post Share on other sites
MiSkoF 13 Napisano 11 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2016 Ja mam innej maści problem podłąnczam Rivala 300 a tam w kółko że nieprawidłowa instalacja tego urządzenia świeci się w jednym usb ... w kolejnym już nie ... i w kółko prosi o reset jaki nic nie daje. A Engin nie wykrywa jej w ogóle ma ktoś jakieś rozwiązanie ?? No i po problemie Okazało się że trzeba zamknąć oprogramowanie od klawiatury Logitecha i wszystko ruszyło .. Dość dziwaczne Cytuj Link to post Share on other sites
mati218 0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam, posiadam SS Rival i na starszym frimwarze jest wysztko ok, ale mam mały problem jakim są maje słuchawki SS Siberia V3 Prism. Na starych steronikach nie widzi ich. Czy macie jakieś rozwiązanie? Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Pobierz najnowszą wersję i po prostu nie aktualizuj fw. Cytuj Link to post Share on other sites
mati218 0 Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Pobierz najnowszą wersję i po prostu nie aktualizuj fw. Problem w tem że kiedy to zrobię to myszka dział tak jak na nowym fw. I nie wiem z jakiego win korzystacie ale w moim odczuciu na win 10 mysz przy każdym włączeniu Pc działa troche inaczej Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez mati218 Cytuj Link to post Share on other sites
d3zet 4 Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Dopiero co kupiłem Rival 100 i nadal problemy. Stary fw nawet jej nie wykrywa, nowy wykrywa, mogę wszystko konfigurować, lecz nadal mysz nie działa... nie wykrywa ruchu! Kombinuje, instaluje, resetuje NIC. Oczywiście na innym PC śmiga świetnie! Jakieś pomysły?! Lekko już się zirytowałem po 2h prób i błędów. @Edit Ogólnie to teraz po zmianie portu instaluje normalnie myszkę, ENGINE ją wykrywa, po czym system stwierdza, że to jest jednak klawiatura i nawet ENGINE ją wskazuje jako "odłączona"... @Edit2 Reinstalacja systemu pomogła. Edytowane 11 Maja 2016 przez d3zet Cytuj Link to post Share on other sites
Gość przem33k Napisano 11 Maja 2016 Udostępnij Napisano 11 Maja 2016 Temat dotyczy profilowanego Rivala, a nie 100. Cytuj Link to post Share on other sites
MostLikelyRacist 1 Napisano 9 Września 2016 Udostępnij Napisano 9 Września 2016 (edytowane) Po wgraniu starego softu sensor przestał działać, wcześniej działał @Edit: dokładniej po wgraniu 3.2.1 Edytowane 9 Września 2016 przez MostLikelyRacist Cytuj Link to post Share on other sites
davv1882 86 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Dla tych którzy mają problem z updatem firmware w Rival'u 300. Gdy klikałem update firmware "pisało na czerwonym pasku critical update czy coś takiego) to albo myszka w ogóle nie działała w systemie i trzeba było restartować albo nie działała ale dodatkowo migało logo SS na niebiesko. Ja zrobiłem tak : 1. Usunąłem sterowniki steelseries 2.Wyczyściłem ccleanerem zbędne śmieci + rejestr 3. Zainstalowałem sterowniki (miałem wtedy odłączoną myszkę, zrobiłem to za pomocą klawy - tab się przydaje ) 4. Po zainstalowaniu podłączyłem myszkę do innego USB i update poszedł bez problemu, u mnie zadziałało na frontowym obudowy Nie pamiętam czy był restart po wyczyszeniu ccleanerem i odinstalowaniu (raczej nie) Może to komuś pomoże. Mi pomogło i działa jak należy Edytowane 22 Lutego 2017 przez davv1882 Cytuj Link to post Share on other sites
iridiumpro 0 Napisano 25 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2017 Jako, że mam możliwość kupienia Rival 300 w bdb stanie za 120 zł to muszę zapytać. Warto kupić czy te problemy są nadal i odpuścić sobie tą myszkę? Cytuj Link to post Share on other sites
MostLikelyRacist 1 Napisano 26 Lipca 2017 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2017 (edytowane) jest jakieś nowe info? @edit: wcześniej działało, teraz zrobiłem formata i już nie działa, prosze o pomoc Edytowane 26 Lipca 2017 przez MostLikelyRacist Cytuj Link to post Share on other sites
Montewski21 0 Napisano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Hmm to dlatego mogę mieć taki problem z myszką zacina się bądź zwalnia tylko podczas grania w cs:go i to nie zawsze + dodam że w innych grach czy na pulpicie ten problem nie występuje, próbowałem różnych rzeczy z internetu nawet przepinałem mysz w inny slot usb i pomagało ale tylko na chwilę? Mysz to rival 100 mam ponad rok i spisuje się dobrze. (Rozumiem że to było dawno) Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Montewski21 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts