BARTOL48 818 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Witam. Od pewnego czasu dzieja sie dziwne rzeczy i żaden magik nie potrafi powiedziec o co kaman. Wchodząc na strone ipmart-forum jest wszystko ok, ale gdy tylko rusze scrollem w dol to momentalnie bluescreen. Dzieje się tak za każdym razem. (format nie pomaga). Cos takiego zauważyłem jescze na innych stronach a takze podczas ogladania filmów na szkola-auto. Błąd 0x100000d1 wyskakuje podczas grania w cs lub blad 0x1000008e przy wejsciu na strone. Plik jaki niby odpowiedzialny to tcpip.sys. Podczas grania nie jestem w stanie odczytac BS bo jest zamazany. Dodam ze wczesniej jeszcze inne cuda wyskakiwaly ale juz nie pamietam dokladnie... cos usb driver. Z początku myslalem ze to grafika bo jakiś czas temu zmieniłem na radeona 9600, ale teraz zastanawiam się nad modemem - thomson 536 od netii, że to może on wywala. Co ciekawe, włączając kompa zasilanie nie idzie do monitora (stan uśpienia). Musze wyłączyć i włączyć zasilacz lub listwe i dopiero komputer sie włączy normalnie. Jakaś mądra głowa wie o co chodzi? Cytuj Link to post Share on other sites
Fanta 0 Napisano 6 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Zdaje mi si,że chyba jest zalnięta płyta główna lub coś z ramem. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 6 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 RAM też podejrzewałem ale dlaczego zawsze sie zawiesza na jednej i tej samej stronie? A grafika? Jeśli nie chce wyświetlać obrazu dopuki nie odłącze na chwile zasilania? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts