kkasia12345 0 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Dzień dobry. Poszukuję telefonu w granicach 500-600 zł,. Musi być dostępny w Saturnie, ponieważ telefon chciałabym kupić za pieniądze na karcie podarunkowej - dlatego odpadają te trudniej dostępne, np. Xiaomi i Meizu M2. Oczekuję od telefonu przede wszystkim, by był poręczny (nie chcę takiego giganta, co to ciężko go gdziekolwiek wsadzić), ładnie się prezentował, miał dobrą baterię i płynnie chodził. Aparat to raczej sprawa drugorzędna - chociaż miło by było, gdyby zdjęcia jako tako wyglądały. Wybrałam dwa modele: LG Magna i Honor 4C. Czy ktoś mógłby mi doradzić, który byłby lepszym wyborem? W Magnie bardzo podoba mi się jej poręczność, design z przyciskami funkcji z tyłu, duże możliwości personalizacji i najnowszy Android. Podobno ma też dobrą baterię, na której mi zależy. Honor natomiast przekonuje mnie swoimi parametrami, które ma lepsze od Magny i świetnym aparatem. Jednak czytałam, że ma słabą baterię i są z nią problemy, no i ten Android 4.4 - podobno nie warto kupować telefonów z tak starym systemem. A może znajdę jeszcze jakieś inne dobre modele w tej cenie? Jestem trochę zielona w sprawach telefonów, a chciałabym kupić coś, co będzie mi służyć trochę czasu, dlatego proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
AudiAWX 3753 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Nie da się tego porównać, bo Magna to już antyk parametrami. Ogólnie to honor 4c ma androida 5 a nie 4.4 tylko trzeba wgrać po zakupie. Cytuj Link to post Share on other sites
kkasia12345 0 Napisano 30 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Czyli nie warto patrzeć na Magnę? A jakiś inny LG na którego warto zwrócić uwagę w podobnej cenie? A Honor wygląda naprawdę ciekawie, tylko boję się o tą baterię. Cytuj Link to post Share on other sites
Adam1221 10 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Honor 4C.Z LG nie ma nic lepszego w tej cenie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts