kubaxx3 0 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Witam potrzebuje telefonu, mogę dać max 800zł (liczę że znajdzie się coś taniej). Obecnie posiadam Samsung Galaxy s3 mini. Przede wszystkim zależy mi na stabilności, aby telefon sie nie zacinał i na szybkości. Jeżeli znajdzie się w tej cenie jakiś fajny aparat w tej to nie pogardzę . Nie koniecznie musi być to telefon, z "topowych" firm. W tym momencie na oku mam Xiaomi Redmi Note 3 w najniższej cenie znalazłem za 680 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 No i to najlepsza opcja w tej cenie lecz wersja 3/32. Nie ma też jeszcze odblokowanego bootloadera i nie ma miuipolska. Trzeba poczekać W razie awarii będziesz musiał odsyłać do Chin. Jeśli chcesz mieć serwis w pl to musisz kupić na xiaomiforsale no ale niestety też drożej Cytuj Link to post Share on other sites
kubaxx3 0 Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Niektóre sklepy realizują gwarancje w Polsce lub też przez nich jest ona realizowana, nie zależy mi na języku polskim Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Realizują gwarancję na swoich warunkach i do czasu aż firma istnieje. A swoją drogą serwis u Janusza w garażu to zdecydowanie ciężko nazwać serwisem. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaxx3 0 Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Dobrze, ale jak jest frima która juz istnieje jakiś czas. Zresztą... Nie to jest ważne mi potrzebny jest telefon Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Jak możesz dopłacić to za 920 zł masz Xiaomi redmi note 3 wersja 3/32 na xiaomiforsale.com.Jak nie to za 800 zł masz Xiaomi redmi note 2 prime 2/32 i slot na karty,ale warto dopłacić do redmi note 3 wersja 3/32,bo zyskujesz dodatkowo 1gb ram,aluminiową obudowę,lepszą baterię i czytnik linii papilarnych,tracisz za to slot na karty,ale 32gb pamięci w redmi note 3 jest wystarczające. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaxx3 0 Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Dobra, będę myślał nad tym Xiaomi, ew. polecicie coś alternatywnego? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Jeżeli nie musi być nówka, to dobrym wyborem będzie LG G2, spokojnie znajdziesz w idealnym stanie jeszcze na gwarancji. Albo szukać Z2. Cytuj Link to post Share on other sites
kubaxx3 0 Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Co do Sony... Słyszałem różne opowieści z ich "świetnymi" wyświetlaczami które po upadku z kilku centymetrów siadają. Huawei p8 lite? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Półtorej półki wydajnościowej niżej. Jako nówka to nie jest głupi pomysł (tylko bateria średnia bardzo), ale do używanych byłych flagowców nie ma podejścia. Cytuj Link to post Share on other sites
paw565 30 Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Dopłać do Huwaei P8 Lite i będziesz szczęśliwy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts