lespak 6 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Hej, próbował ktoś takiego połączenia? Kraken G10+Corsair Hydro Series H55+GTX980 ja spróbowałem i... o ile temperatura w stresie bardzo wolno szła w górę od 30 stopni do 70 stopni zajęło około 5 minut. po tych 5 minutach wyłączyłem bo odniosłem wrażenie, że temperatura nadal by rosła. chłodnica była gorąca. powrót do temp. 30 z temp 70 też zajął długo. na chłodnicy założony wentylator be quiet silent wings 2 120 wypychający na zewnątrz. nie był puszczony na max obrotów. było około 900 rpm. patrząc na wszystkie testy takiego zestawu w necie mam wrażenie, że albo coś źle robię albo testy są hmmm lekko przekłamane. ja mam wrażenie, że jakbym zostawił dłużej to ciecz w środku układu by się zaraz zagotowała i nici by były z tego chłodzenia. Macie jakieś własne spostrzeżenia ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts