Ethril 0 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Witam poszukuję telefonu do 500 zł. Chcę od razu powiedzieć, że nie musi być to android, bo tyle lat siedziałem na tym systemie i czasami ten system potrafił zawieść (nagle przyciąć na amen) w codziennych sytuacjach. Chciałbym zapytać jak się sprawuje system windows phone, bo telefon potrzebny mi tylko do codziennego użytku typu gps, sms, przeglądanie internetu itp. (bez przycięć) Wypatrzyłem telefon lumia 540 i moje zapytanie czy będzie w miarę do tych moich wymagań ? Cytuj Link to post Share on other sites
QuYoshi 99 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Lumie 640 weź, lepsza jest od 540. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Tak jak wyżej,bierz lumia 640. Dobre aparaty i ekran,bardzo dobra bateria,świetny GPS(szybko łapie fixa),działa bez przycięć. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts