lopez2 36 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 do autora nie sluchaj nikogo Cytuj Link to post Share on other sites
b29superfortress 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 cztery linie zawsze sa dwie dla plyty dwie dla resztykilka postów wcześniej wkleiłem rozkład dla fatal1ty 750W - jak widzisz !wszystkie! cztery linie ida "do płyty" :ciekawy: Możesz też posprawdzać sobie inne, np stealthxstream 1 & 2 600W. za to nie mam zadnych watpliwosci w przypadku dwuch linii gdzie jest oczywistym do czego sluza oczywistym? tzn potrafisz podać jeden podział, który mają wszystkie zasilacze z dwoma liniami? Czekam Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 nie wykrecaj sie tylko powiedz w koncu jak linia 24a ma zasilic proca i dwie grafy - skoro twierdzisz ze on mocniejeszy nie lumam Twojego pytanie co mam podac do czego sluza dwie linie? jedna podaje prad na plyte a druga na grafy Cytuj Link to post Share on other sites
b29superfortress 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 odpowiedzi udzieliłem w poście numer 18. nie lumam Twojego pytanie co mam podac do czego sluza dwie linie? jedna podaje prad na plyte a druga na grafy a co to znaczy "na płyte"? 24pin + 4/8pin? a molexy/sata to gdzie? na v1 czy v2? Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 @lopez, seasonic ma chyba jedną a nie dwie. Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 odpowiedzi udzieliłem w poście numer 18. nie lumam Twojego pytanie co mam podac do czego sluza dwie linie? jedna podaje prad na plyte a druga na grafy a co to znaczy "na płyte"? 24pin + 4/8pin? a molexy/sata to gdzie? na v1 czy v2? tam sata czy molexy nic to z reguly nie zmienia malo kto buduje macierze czy cuda na kiju z dyskow ale z regoly z tych samych linii go dla grafy czyli v3i v4 laczne obciazenie dla v3 i v4 jest dla dodatkowego zasilenia graf jak i dyskow dla graf zostaje tyle ile zostaje po odjeciu poboru dyskow Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja mam macierz, jest to dobry sposób na zwiększenie wydajności. Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 i co z tego ze masz - to maly procent zreszta nadal ciagniesz z linii dla graf bo to jest glowny obciaznik tych linii a nie dyski Cytuj Link to post Share on other sites
Mikuuu 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 Ja ciągnę z jednej na wszystko, bo mam jedną. Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 no i bardzo dobrze to najlepsze wyjscie Cytuj Link to post Share on other sites
19arek93 0 Napisano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 To czego można oczekiwać, a to co dostajemy to dwie różne sprawy. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts