kaysak 0 Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Cześć jestem chętny na kupno tego smartfona i mam pytania jak się sprawuje? jak z baterią, z płynnością, wasze uwagi. Proszę o odpowiedzi. Cytuj Link to post Share on other sites
CzornyProrok 13 Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Długo myślałem, ale ostatecznie wybrałem Meizu M2 Note, nie podobał mi się Honor zupełnie, sprawiał wrażenie cegły trochę, a lepiej ogółem z Meizu mi się korzystało przy oglądaniu, więc wybór padł jak padł. Meizu ma z pewnością lepszy wyświetlacz, to też mnie skłoniło trochę jak i Kirin mnie w Honorze odstraszył, lubią te słabsze przymulić trochę. Jak się bawiłem w RTV, to w ciągu 15 minut zdarzało mu się ze 2/3 razy "pomyśleć", z Meizu tego problemu nie było. Huawei na pewno lepiej spolszczony, na słuchawkach szału Huawei nie robi, Meizu lepiej tutaj. Ogółem bardziej polecam Ci Meizu, bądź Xiaomi Redmi Note 2, z tym że Xiaomi ma rok gwarancji No i jeszcze Honora są dwie wersje, ta z Kirinem jest mocniejsza. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez CzornyProrok Cytuj Link to post Share on other sites
kaysak 0 Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2015 Długo myślałem, ale ostatecznie wybrałem Meizu M2 Note, nie podobał mi się Honor zupełnie, sprawiał wrażenie cegły trochę, a lepiej ogółem z Meizu mi się korzystało przy oglądaniu, więc wybór padł jak padł. Meizu ma z pewnością lepszy wyświetlacz, to też mnie skłoniło trochę jak i Kirin mnie w Honorze odstraszył, lubią te słabsze przymulić trochę. Jak się bawiłem w RTV, to w ciągu 15 minut zdarzało mu się ze 2/3 razy "pomyśleć", z Meizu tego problemu nie było. Huawei na pewno lepiej spolszczony, na słuchawkach szału Huawei nie robi, Meizu lepiej tutaj. Ogółem bardziej polecam Ci Meizu, bądź Xiaomi Redmi Note 2, z tym że Xiaomi ma rok gwarancji No i jeszcze Honora są dwie wersje, ta z Kirinem jest mocniejsza. ok dzięki za opinie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts