malinczak9 0 Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Witam mam problem za duża temperaturą podczas grania w cs go komputer po prostu się po krótkim czasie grania wyłącza. Czyściłem radiator oraz wentylatory. Chciałem się dowiedzieć co mogę zrobić aby maxymalnie obniżyć temperaturę. Mój sprzęt . Procesor: AMD Phenom II X4 840 Płyta główna : Asrock n68-s3 ucc karta graficzna : Nvidia geforce gt440 ram: 4gb Windows 7 Cytuj Link to post Share on other sites
tom223 21 Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Sprawdź wpierw co się przegrzewa, czy CPU lub GPU, najlepiej przez HWMonitor. Prawdopodobnie pasta termoprzewodząca straciła swoje właściwości. Cytuj Link to post Share on other sites
Damian47akaQcu 150 Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Jaką masz obudowę? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts