tomo_jelonka 0 Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Witam, poszukuje telefonu w okolicach 2000 zł z wyświetlaczem 5,7 lub większym. Zainteresowały mnie Samsung Galaxy Note 4 oraz Motorola X-Style. Chciałbym zapytać, który z tych telefonów jest lepszy i dlaczego, interesuje mnie zwłaszcza długość czasu pracy na baterii (wydaje mi się, że reszta parametrów jest podobna - wyprowadźcie mnie z błędu jeżeli się mylę). A może jest trzecia opcja, która przyćmi dwie wcześniejsze? Telefonu używam do przeglądania internetu, grania w gry, robienia zdjęć, słuchania muzyki. Cytuj Link to post Share on other sites
tobigm4 0 Napisano 25 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 obydwa mają dobry czas pracy na bateri lecz note 4 mój g910c trzyma 17h dziennie a 5-6 h to granie w jakieś mini gierki czy przeglądanie benchmarka jego mogę polecic ale g910c a nie g910f Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts