kameha 0 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Witam, Potrzebuję złożyć skrzynkę, która spełni poniższe wymagania: Zastosowanie komputera : Praca (adobe), Gry (Arma 3, DayZ etc.) oraz streamowanie Maksymalna kwota : 5 000zł Których części potrzebuję : Skrzynka Czy będę podkręcać sprzęt? : Nie Specjalne wymagania : Dysk SSD - 250 GB (500 GB jeżeli będzie w przystępnej cenie) Procesor musi wspierać OS X (ze względu na pracę i narzędzia, których używam) Inne : GPU z możliwością podłączenia 2 monitorów w 4K (fajnie by było, jednakże nie musi) 16 GB ramu Dysk HDD - 2 TB powinny wystarczyć Monitor do skrzynki - nie musi mieścić się w maksymalnej kwocie (zakup monitora zostawię na inny termin) Do tej pory korzystam ze skrzynki ajMaca na którym mam dwa systemy. Dlatego największym problemem jest dla mnie dobór procesora, który obsłuży OS X'a (myślałem o 6gen ale podobno nie wspiera całkowicie OS X'a) Z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Praca (adobe) 2D / FullHD ? Cytuj Link to post Share on other sites
kameha 0 Napisano 25 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 2D / FullHD ? Zgadza się, rzadko trzeba coś w 3d zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts