Layonix 1 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Co sądzicie o nalepianych szybkach? Pomagają? Mój telefon już uratowały od kilku rysek i jestem zadowolony.Czekam na wasze opinie. Cytuj Link to post Share on other sites
visca91 0 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Najlepiane szybki? Pewnie chodzi ci o szkło hartowane na ekran (jeśli o folię to daruj sobie ją), oczywiście szkło pomaga i czasem ratuje przed pęknieciem ekranu. Cytuj Link to post Share on other sites
Layonix 1 Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Nie wiem jak to się dokładnie nazywa,ale nie chodzi mi o folię tylko o taką sztywną szybkę czyli szkło hartowane o którym mówisz Cytuj Link to post Share on other sites
visca91 0 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Zdecydowanie zaleca się zakładać na ekran, ekran się nie rysuje a czasem przy upadku pęknie szkło a nie ekran, ale to już zależy jak upadnie:) Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Kup sobie dowolne szkło hartowane za ok 15 zł,które są wystarczające dobre.Nie pogarszają obrazu,mają powłoki oleofobowe,palec sunie się po nich bardzo gładko. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts