Fiapos 0 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Witam, mam zamiar kupować nowy komputer i chciałbym zapłacić jak najmniej. Z czego to wiem, cena części zależy od wartości dolara i danego okresu czasu (przed świętami najdrożej, a w lutym najtaniej). I oto moje pytanie, czy w ogóle warto czekać aż dolar będzie tańszy? Czy części będą zauważalnie tańsze jeżeli stanieje o 20gr? I ile może kosztować zestaw w lutym, jeżeli aktualnie jest wart 3000zł? Cytuj Link to post Share on other sites
komputerowynoob 24 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 jak ci się nie spieszy to warto poczekać, wpierw na pierwszego pascal-a co do kursu to loteria, jak narazie dolar ma tendencje spadkową i aktualnie stoi na 3,89. Wszystko zależy jaki masz aktualnie koszyk, jeszcze do PL nie dotarła obniżka radków z serii r9 3xx. jeśli masz go w zestawie to warto poczekać jeszcze bardziej Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Sam kurs to loteria, nie wiemy co będzie, ale teraz efekt potęguje jeszcze szał przedświąteczny Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts