Inside 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Oto moja maszynka jestem ciekaw co można było by w niej wymienic lub dołozyć. Mobo:Asus M4N68T CPU:AMD Athlon 440 X3 3.0GHz@3.2GHz GPU:Palit Geforce GTS250 1GB DDR3 Ram:2GB Kingston Cytuj Link to post Share on other sites
XAeroViperX 18 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 dodatkowy moduł RAm 2gb Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Jaki zasilacz? Cytuj Link to post Share on other sites
Inside 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Jakis Logic 600 Wat ale myslem nad wymiana na jakiegos chietfeca oczywiscie nie z seri gps Cytuj Link to post Share on other sites
Magellan 13 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Wymiana zasilacza dobrze zrobi. Cytuj Link to post Share on other sites
severn 54 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 logic, to bardzo kiepski zasilacz i to właśnie jego należy najpierw wymienić? Komputer był kupowany na allegro? Cytuj Link to post Share on other sites
lopez2 36 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 wszystko mozna wymienic;) - ewentualnie poza procem bo jest ok dokupic chlodzenie kiedy juz sie zmieni plyte i podkrecic pozniej zasilacz i karte zmienic ew mozna zaczac od zasilacza ale niekoniecznie Cytuj Link to post Share on other sites
Lukaszbass 116 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 witam OC procka ciut w gore jeszcze, dysku nie masz;P?? logic to typowy alegrowicz;d ramu chociaz z 1 gb dokup. Cytuj Link to post Share on other sites
Sławek 242 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Wypasiony to on nie jest, ale też nie jest zły. Wymień zasilacz bo możesz się długo nie nacieszyć tym sprzętem. Cytuj Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 A nie starcza Ci powera? Bo jeżeli na razie jest ok, to daruj sobie modernizacje. Cytuj Link to post Share on other sites
Inside 0 Napisano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 nie komputer nie jest za allegro a z podkreceniem mam problem bo jak podniose wyzej jak 3.2 to mam overlocking failed tak samo jak zmienie napieci z auto na takie samo jak ma w standarcie to jeszcze dochodzi voltage costam failed i mam opcje wroc do biosu lub uruchom system z standardowymi parametrami Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts