Magellan 13 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Witam. Gdzieś wygrzebałem siostry mp3 Thomson Lyra.Podobno był uszkodzony. Podczs próby włączenia wyskakuje taki komunikat : "Incorrect format reformat the player" i znika i nic więcej nie da sie zrobić Da sie to jakoś naprawić?? Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 podłącz go do PC i jeżeli go wykryje spróbuj go sformatować na FAT32 Cytuj Link to post Share on other sites
Magellan 13 Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Wykrywa go normalnie. A jakieś dalsze pomoce jak go sformatować na FAt32? Bo pierwsze słysze o takim czymś bo sie nigdy nie interesowałem tym Cytuj Link to post Share on other sites
hecto 10 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 gdy podłączysz mp3 , wchodzisz w mój komputer , naciskasz PPM (prawy przycisk myszy) i po środku masz opcje formatuj. wybierasz ją, w okienku które wyskakuje jako system plików wybierasz FAT32 i klikasz rozpocznij i gotowe Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Wejdź w Mój Komputer i na ikonce Pamięci MP3 kliknij PPM--->Formatuj Cytuj Link to post Share on other sites
Magellan 13 Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 A jeśli mi go nie wykrywa? Bo nie ma go w Moim komputerze. Jest gdy wejdę w bezpieczne usuwanie sprzętu i wysuwanie nośniku>otwórz aplet urządzenia i drukarki>Urządzenia i tam jest "LYRA_MPCF2472_EU" Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts