ziareN 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Dobry. Mam pytanie dotyczące wejścia vga. Kupiłem nową grafe, ale nie zauważyłem że karta nie ma vga (mam prehistoryczny monitor). Czy jeżeli podepnę monitor pod MOBO, to wyświetlacz będzie generował obraz z integry z procka prawda? 2. Jeżeli podepnę pod mobo, to czy obraz będzie tej samej płynności, jakbym podłączył pod GPU? Pytanie z ciekawości, z góry przepraszam jeżeli nie w temacie Cytuj Link to post Share on other sites
hvast 27 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Jak podłączysz pod płytę to nie będziesz miał obrazu, kup przejściówkę dvi/vga i podłącz normalnie dvi pod grafikę i vga pod monitor. Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Czy jeżeli podepnę monitor pod MOBO, to wyświetlacz będzie generował obraz z integry z procka prawda? tak Jeżeli podepnę pod mobo, to czy obraz będzie tej samej płynności, jakbym podłączył pod GPU? nie po prostu kup przejścówkę Cytuj Link to post Share on other sites
maczeta555 7 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 DVI-I/VGA Cytuj Link to post Share on other sites
ziareN 0 Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Dzięki za odpowiedzi. Czy ktoś wie czy np. w Kauflandzie mógłbym kupić taką przejściówke? ;p Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 W kauflandzie w swojej okolicy nie widziałem w każdym sklepie komputerowym kupisz taką Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts