Warrk 5 Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 MJ a dalbys rade zostawic sprawe w spokoju ?? kazdemu zdaza sie popelniac bledu, nie ma chyba potrzeby sie nad tym jednym postem rozwodzic. plz zadnych PW Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 a dalbys rade zostawic sprawe w spokoju ??Oczywiście, spoko Poleciało tylko do kolegi sevae P.S. Ale napisz do mnie co i jak OK ?!... edit : Do Ciebie... Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 6 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 P.S. Ale napisz do mnie co i jak OK ?!...to chyba nie bylo do mnie ? P.S. Dzieki Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Dobra jeżeli to sprawy wewnętrzne G.R.U.P.E. to nie cisne. Ale jest jeden problem który może być dość uciążliwy na przyszłość i warto sie zastanowić ciut wcześniej. Kolega MikiS93 będzie wiedział o co chodzi. Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 AAA to ja też wiem o co chodzi ale rzeczywiście przeraźliwe to było xD pewnie df napisał że grupe się rozpadło... Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 pewnie df napisał że grupe się rozpadło...Nic z tych rzeczy i zostawmy już temat w spokoju tak jak prosił kolega zeratul, wszystko w normie Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 7 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Było było i to o mnie chodziło W I D M O N A D C H O D Z I z ciemnego lasu Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 7 Lipca 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Było było i to o mnie chodziłoWażne jest to że wszystko jest już OK Ale jest jeden problem który może być dość uciążliwy na przyszłość i warto sie zastanowić ciut wcześniej.Napisze troche pożniej o co chodzi. Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam. Oficjalnie ogłaszam ,iż wybrańcem G.R.U.P.E. do VII edycji "Ulepszamy Sprzęt Benchmarkowców" jest _nick_ Link do profilu użytkownika: http://www.benchmark.pl/uzytkownik/_nick_-3635.html Wyniki Głosowania w G.R.U.P.E. "TOP3" wyglądały następująco: 1. _nick_ - 10 głosów 2. Procek - 2 głosy 3. Dark Forest - 2 głosy Nick jest znany na benchmarku z doskonałych mini-recenzji, które zawsze są wyróżniane na podsumowaniu miesiąca. Użytkownik również pisze newsy, nie dużą ilość ale zawsze na ważny temat. Aktywność okazuje również w komentarzach bo ma ich aż 1015. Pomaga on również na forum - 1257 postów. Jego obecny sprzęt: Procesor: Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz Płyta Główna: Intel Chipset 975X RAM: DDR 2 800 MHz 3GB HDD: Samsung SpinPoint 320 GB Karta Graficzna: ATI Radeon 3870 Zasilacz: Corsair 450W Sprzęt demonem wydajności nie jest i modernizacja mu się na pewno przyda Zapraszam do głosowania na użytkownika _nick_ Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Warto takze dodac ze _nick_ nie jest takim sobie typowym uzytkownikiem portalu, nalezy do czolowki ludzi go tworzacych i to miedzy innymi dzieki niemu jest tu tyle ciekawych mini recenzji, rozsadnych komentarzy i pomocnych postow na forum. Najlepiej widac to w rankingach, _nick_ plasuje sie na: Najwięcej komentarzy - pozycji 2 (1016) Najwięcej punktów za mini - recenzje pozycji 3 ( 265 pkt, 16 tekstów ) Najwiecej postow na forum - pozycji 4 (1257 postów) Użytkownicy z największą liczbą punktów - pozycji 6 (321 ) Najwięcej punktów za newsy - pozycji 13 (53 pkt, 28 newsów) Udziela sie tez w poradniku - 38 porad i 4 pkt. Nasz wybraniec to JEDEN Z NAJLEPSZYCH userów benchmarka. pozdrawiam Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Moglby mi ktos powiedziec czemu nie moge sie zalogowac na stronie grupe.yoyo.pl ? rejestrowalem sie dawno temu jak forum bylo swiezo postawione teraz pisze, ze uzytkownik o takiej nazwie nie istnieje nie bylo mnie pare dni wiec moze cos mnie ominelo moze ktos mi wyjasnic o co kaman czemu konto moje zostalo usuniete? zalozylem na nowo ale oczekuje na akceptacje no wiec czekam. Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 @sebool_UK Trafilo cie male sprzatanie - usunieci zostali nieatywni uzytkownicy, nic sie nie martw pewnie jutro MikiS93 cie doda. W sumie to wypelnienie formularza rekrutacyjnego pewnie by przyspieszylo sprawe pozdr Tak dla porzadku: __________________________________________________________ Witam. Oficjalnie ogłaszam ,iż wybrańcem G.R.U.P.E. do VII edycji "Ulepszamy Sprzęt Benchmarkowców" jest _nick_ Link do profilu użytkownika: http://www.benchmark.pl/uzytkownik/_nick_-3635.html Wyniki Głosowania w G.R.U.P.E. "TOP3" wyglądały następująco: 1. _nick_ - 10 głosów 2. Procek - 2 głosy 3. Dark Forest - 2 głosy Nick jest znany na benchmarku z doskonałych mini-recenzji, które zawsze są wyróżniane na podsumowaniu miesiąca. Użytkownik również pisze newsy, nie dużą ilość ale zawsze na ważny temat. Aktywność okazuje również w komentarzach bo ma ich aż 1015. Pomaga on również na forum - 1257 postów. Jego obecny sprzęt: Procesor: Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHz Płyta Główna: Intel Chipset 975X RAM: DDR 2 800 MHz 3GB HDD: Samsung SpinPoint 320 GB Karta Graficzna: ATI Radeon 3870 Zasilacz: Corsair 450W Sprzęt demonem wydajności nie jest i modernizacja mu się na pewno przyda Zapraszam do głosowania na użytkownika _nick_ ___________________________________________________________ No i spójrzcie na czołówkę punktową benchmark.pl: # firespace760 punktów:1318 # Andrzej Michalski punktów:1018 # Darodaredevil punktów:537 # TheSpeed punktów:393 # mICh@eL punktów:390 # _nick_ punktów:321 Aż trzy osoby mające więcej punktów od Domi_nicka_ wygrały konkurs USB. Darodaredevil ma laptopa, więc można go pominąć ___________________________________________________________ Warto takze dodac ze _nick_ nie jest takim sobie typowym uzytkownikiem portalu, nalezy do czolowki ludzi go tworzacych i to miedzy innymi dzieki niemu jest tu tyle ciekawych mini recenzji, rozsadnych komentarzy i pomocnych postow na forum. Najlepiej widac to w rankingach, _nick_ plasuje sie na: Najwięcej komentarzy - pozycji 2 (1016) Najwięcej punktów za mini - recenzje pozycji 3 ( 265 pkt, 16 tekstów ) Najwiecej postow na forum - pozycji 4 (1257 postów) Użytkownicy z największą liczbą punktów - pozycji 6 (321 ) Najwięcej punktów za newsy - pozycji 13 (53 pkt, 28 newsów) Udziela sie tez w poradniku - 38 porad i 4 pkt. Nasz wybraniec to JEDEN Z NAJLEPSZYCH userów benchmarka. pozdrawiam Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Trafilo cie male sprzatanie - usunieci zostali nieatywni uzytkownicy, nic sie nie martw pewnie jutro MikiS93 cie doda. W sumie to wypelnienie formularza rekrutacyjnego pewnie by przyspieszylo sprawe pozdr Dzieki Warrk za info zaraz wypelnie formularz mam nadzieje, ze jutro mnie zaakceptuje Miki to jednak przez te 4 dni sie troche wydarzylo postaram sie nadrobic straty Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Trafilo cie male sprzatanie - usunieci zostali nieatywni uzytkownicy, nic sie nie martw pewnie jutro MikiS93 cie doda. W sumie to wypelnienie formularza rekrutacyjnego pewnie by przyspieszylo sprawe pozdr Dzieki Warrk za info zaraz wypelnie formularz mam nadzieje, ze jutro mnie zaakceptuje Miki to jednak przez te 4 dni sie troche wydarzylo postaram sie nadrobic straty Zarejestruj się na nowo na forum to Cię dodam. Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Zarejestruj się na nowo na forum to Cię dodam.Wczoraj sie rejestrowalem czekam na akceptacje i potwierdzenie na maila. Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Na zatwierdzenie czeka tylko "aleks128" który nie złożył podania w wątku rekrutacja. Zarejestruj się jeszcze raz na inny nick, a nazwę wyświetlaną zmienię na tę z benchmarka. Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Na zatwierdzenie czeka tylko "aleks128" który nie złożył podania w wątku rekrutacja. Zarejestruj się jeszcze raz na inny nick, a nazwę wyświetlaną zmienię na tę z benchmarka.Wlasnie chcialem sie juz rejestrowac na nowo ale udalo mi sie zalogowac na moj login dzieki Miki za akceptacje Pozdrawiam. //EDIT// Miki ja jestem w grupe czy musze na nowo przechodzic rekrutacje? Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 9 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Na zatwierdzenie czeka tylko "aleks128" który nie złożył podania w wątku rekrutacja. Zarejestruj się jeszcze raz na inny nick, a nazwę wyświetlaną zmienię na tę z benchmarka.Wlasnie chcialem sie juz rejestrowac na nowo ale udalo mi sie zalogowac na moj login dzieki Miki za akceptacje Pozdrawiam. //EDIT// Miki ja jestem w grupe czy musze na nowo przechodzic rekrutacje? Jesteś w GRUPE Link to post Share on other sites
JohnyRambo 221 Napisano 20 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Odświeżam i zapraszam do głosowania na kolegę _nick_ w VII Edycji "Ulepszamy Sprzęt Benchmarkowców" link do prolifu: http://www.benchmark.pl/user_public/show/user_id/3635 Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wakacje wakacjami a robota czeka, może jakieś PW albo co....!? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 o co Ci chodzi MJ Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 o co Ci chodzi MJNo wiesz, jakieś ustalenia...albo co ?! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 aha no to jakby to powiedzieć...nie mam pojęcia co się dzieje na forum cicho sza od dłuższego czasu pozdrawiam Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 10 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dobra to wyjde na moment . Link to post Share on other sites
Warrk 5 Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Niby w glosowaniu wygral Dark Forest , ale w sumie nie wiadomo co dalej jak redakcja pusci pare to bedziemy mysleli co dalej Link to post Share on other sites
Recommended Posts