kopec23 10 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 To już czas najwyższy, tyle że chłopcy z G.R.U.P.E. mają wakacje więc coś tak idzie niemrawo Nie tylko oni, zresztą to było powodem mojej ponad miesięcznej nieobecności. Zresztą teraz też zbyt dużo czasu nie mam. A co do wybrania osoby: jestem za Juniorem Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 miło, dzięki Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A co do wybrania osoby: jestem za JunioremNo no nieżle @Junior weż i mnie troche ponamawiaj to może walne krucjate na Twoją kożyść Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 heh nie będę Cię namawiał wiesz jaki jestem udzielam się na forum czasem pomogę czasem i nie, ale mój komputer chciał by dostać nowy procesor Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 @Junior A mój chciałby w końcu dostać naprawione mobo i być poskładany Ale tak na serio twój komputer nadaje się do modernizacji. Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no za 1000zł można by było sporo z nim zrobić bo np ta płyta mogła by zostać... no ale co ty gdybać xD Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No właśnie nie dzielmy skóry na niedźwiedziu. Zobaczymy jak się potoczy głosowanie. Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no ale co ty gdybać xDNamawiaj mnie...prosze Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 namawiam cię xD wiesz nowy procesor Intel e5200, do tego lepsza karta graficzna pokroju hd4850 xD 300% wzrost wydajności Link to post Share on other sites
rotorek 1 Napisano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 MJ, Junior, procek, kubbak: wygracie wszyscy i dostaniecie po ZX Spectrum ;> a za resztę kasy będzie impreza Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 wiesz nowy procesor Intel e5200, do tego lepsza karta graficzna pokroju hd4850 xD 300% wzrost wydajnościTak, to prawda byłby straszny przyrost No to kto jeszcze jest za kolegą Junior ? śmiało... @rotorek impreza powiadasz...coś w tym jest Link to post Share on other sites
matej 63 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja jestem również za Junior'em. Ma słaby sprzęt (wiem jak to jest), jest aktywny na forum, nawet ostatnio się zmotywował i zarezerwował 2 newsy no i nie mieszka "daleko" ode mnie Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 12 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 W takim razie moje prywatne TOP3 wygląda tak : procek, kubbak, Junior Kolejność przypadkowa. Link to post Share on other sites
_nick_ 19 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a Moje wygląda tak: Torture, Dark Forest, Lorduś Ale możemy gdybać dopiero gdy poznamy top10. Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Będzie TOP10, to się pomyśli. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 12 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dokładnie Mówi wam to znawca, moderator i admin w jednej osobie Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Tutaj to już nikt chyba nie zagląda a jak gruchnie USB8 to wszyscy będą latać z gaciami w ręku. A to już pewnie niedługo i co ręka w nocniku Jak ruszała USB7 to aż miło było popatrzeć wszystko było zapięte na ostatni guzik. Robimy coś drogie "owieczki"... Owszem mają być jakieś zmiany ale to wcale nas nie zwalnia z roboty, no i co na forum G.R.U.P.E. ?!. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 niby nie zwalnia, ale tak robić coś w ciemno to też trochę nie ma po co, bo jak się okaże, że niepotrzebnie to będzie to strata czasu na forum G.R.U.P.E. też cisza, nawet w SPAMpoście dziewczynkom już pisać się nie chce pozdrawiam Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 nawet w SPAMpoście dziewczynkom już pisać się nie chceGroza i dziadostwo , do czego to doszło. Dajcie mi superstatus na jedną nocke a zrobie taki dym że tydzień trzeba będzie sprzątać Normalnie koszmar Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 jak dla mnie MJ to mogłeś w ogóle nie odchodzić z G.R.U.P.E. a tak na serio to ludzie na wakacje powyjeżdżali i jakoś tak jest, że nie ma coś nawet Admina nie widać, więc i o tematach poważnych się już przestało pisać no ale niestety mod śledzi forum cały czas pewnie.... pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Temat zamarł... ktoś jest za reaktywacją pomysłu Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Ale to chyba nie ma sensu, zmieniła się forma akcji więc po co G.R.U.P.E? Link to post Share on other sites
sapphirephenix 0 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 @Darodaredevil Myłisz sie G.R.U.P.E. powstaje po to żeby skupić aktywnych członków kórzy będą głosować tylko na "aktywnych". Gdzie tu dyskryminacja ?! to wolność słowa. Następna platforma Monopol na władzę macie? Niedługo o zwykłych konkursach też wy będziecie decydować. Link to post Share on other sites
maciek1o3s 6 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Miło że ktoś jeszcze pamięta G.R.U.P.E. Forma wyboru kandydata w USB się zmieniła więc organizacja nie ma już sensu Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 @Darodaredevil Myłisz sie G.R.U.P.E. powstaje po to żeby skupić aktywnych członków kórzy będą głosować tylko na "aktywnych". Gdzie tu dyskryminacja ?! to wolność słowa. Następna platforma Monopol na władzę macie? Niedługo o zwykłych konkursach też wy będziecie decydować. zapoznaj się z łaski swojej dogłębnie z tematem zarówno G.R.U.P.E. jak i USB (bardzo dogłębnie) i wtedy dopiero zawieraj głos.... @DF ja już dawno do Ciebie na gg pisałem, żeby zamknąć forum, bo organizacja się rozsypała i w ogóle.... szkoda, że G.R.U.P.E. zanikło, ale dobrze, że osiągnęliśmy (przynajmniej w pewnym stopniu) to co chcieliśmy - USB mają teraz wygrywać aktywni pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts