Skocz do zawartości

Recommended Posts

To już czas najwyższy, tyle że chłopcy z G.R.U.P.E. mają wakacje ;) więc coś tak idzie niemrawo

Nie tylko oni, zresztą to było powodem mojej ponad miesięcznej nieobecności. Zresztą teraz też zbyt dużo czasu nie mam.

A co do wybrania osoby: jestem za Juniorem

Tutaj to już nikt chyba nie zagląda ;) a jak gruchnie USB8 to wszyscy będą latać z gaciami w ręku.

A to już pewnie niedługo i co ręka w nocniku :?:

Jak ruszała USB7 to aż miło było popatrzeć :) wszystko było zapięte na ostatni guzik.

Robimy coś drogie "owieczki"...

Owszem mają być jakieś zmiany ale to wcale nas nie zwalnia z roboty, no i co na forum G.R.U.P.E. ?!.

niby nie zwalnia, ale tak robić coś w ciemno to też trochę nie ma po co, bo jak się okaże, że niepotrzebnie to będzie to strata czasu

na forum G.R.U.P.E. też cisza, nawet w SPAMpoście dziewczynkom już pisać się nie chce ;)

pozdrawiam

jak dla mnie MJ to mogłeś w ogóle nie odchodzić z G.R.U.P.E.

a tak na serio to ludzie na wakacje powyjeżdżali i jakoś tak jest, że nie ma

coś nawet Admina nie widać, więc i o tematach poważnych się już przestało pisać

no ale niestety mod śledzi forum cały czas pewnie....

pozdrawiam

• 11 miesięcy temu...

@Darodaredevil

Myłisz sie :!: G.R.U.P.E. powstaje po to żeby skupić aktywnych członków kórzy będą głosować tylko na "aktywnych".

Gdzie tu dyskryminacja ?! to wolność słowa.

Następna platforma Monopol na władzę macie?

Niedługo o zwykłych konkursach też wy będziecie decydować.

@Darodaredevil

Myłisz sie :!: G.R.U.P.E. powstaje po to żeby skupić aktywnych członków kórzy będą głosować tylko na "aktywnych".

Gdzie tu dyskryminacja ?! to wolność słowa.

Następna platforma Monopol na władzę macie?

Niedługo o zwykłych konkursach też wy będziecie decydować.

zapoznaj się z łaski swojej dogłębnie z tematem zarówno G.R.U.P.E. jak i USB (bardzo dogłębnie) i wtedy dopiero zawieraj głos....

@DF

ja już dawno do Ciebie na gg pisałem, żeby zamknąć forum, bo organizacja się rozsypała i w ogóle....

szkoda, że G.R.U.P.E. zanikło, ale dobrze, że osiągnęliśmy (przynajmniej w pewnym stopniu) to co chcieliśmy - USB mają teraz wygrywać aktywni

pozdrawiam

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...