Palmetto 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Bardzo proszę o pomoc w kupnie smartfona. Mój Samsung SIII już tak muli że mam dość, a mogę już przedłużyć umowę z Orange. Oferują mi abonament za 49.99 zł netto ( umowa w taryfach biznes) i telefon w systemie ratalnym....i tu jest pytanie ...co wybrać ? Proponują np. samsunga s6 - 73,80 zł na 24 miesiące, nota 4 za 93,80 zł tez na 24 miesiące, Iphona 6 ( 16GB) + tablet ( jakiś tani ) za 69,76 zł oraz LGG4 za 74 zł. Zastanawiam sie tez nad podpisaniem umowy na 30 miesięcy - wtedy Iphone 6S ( 16 GB) będzie za 80, 69 zł miesięcznie do abonamentu, Iphone 6S PLUS za 95 zł miesięcznie. Sam nie wiem co wybrać, bo myślę o czymś z górnej półki.Samarfon będzie wykorzystywany - rozmowy, sms, kilka aplikacji max 5-6 i dużo internetu. Moze pomożecie w wyborze nowego sprzętu...i coś zaoponujecie aby kupić. Sam nie wiem, czy wracać do Androida czy wybrać coś na innym systemie. Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Napisz jakie dopłaty są do tych telefonów i co tam dają w danym abonamencie i jaką wielkość telefonu preferujesz,bo iPhone 6 ma 4.7",a Note 4 już 5.7". Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 W Orange teraz to już nie ma dopłat, tylko właśnie rozkładają to na raty. Napisał ile miesięcznie by musiał do nich dokładać + płacić abonament. Cytuj Link to post Share on other sites
Palmetto 0 Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Tak jak Rica1 napisał nie ma dopłat. Co do wielkości ....sam do końca nie wiem. Obawiam się czy 4,7 cala nie będzie za mało ( ale teraz mam Samsunga SIII i jest w miarę ok)....ale smartfona wykorzystuję głównie do internetu. Cytuj Link to post Share on other sites
gore2kill4 5 Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Jaki masz system w tym S3 że tak Ci muli? To system który jest od początku w fonie? Cytuj Link to post Share on other sites
Palmetto 0 Napisano 22 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Tak ....to jest system który jest od początku w smartfonie......resetowałem go 2 razy w ciągu 1,5 roku Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts