michalwilk22 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Witam, zamierzam kupić iPhone 6s 64gb. Mam pytanie odnośnie czasu działania. Jeżeli telefon odłącze przy 100% naładowania ok. 6.30 rano i będe go używał sporadycznie do neta żeby np: sprawdzić poczte, snapchat'a, facebook'a przez dane komórkowe. To wytrzyma bateria tak do wieczora? Proszę o odpowiedź. Przerzucam się z Sony Xperia Z1, stwierdziłem że czas na zmiane na telefon z iOS, chciałbym popróbować. Proszę o rady i jakieś opinie kto już miał z nim styczność. Cytuj Link to post Share on other sites
Robert2137 46 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Witam, Osobiście nie posiadam, ale dobry znajomy posiada ,,jabłuszko,, i przy normalny użytkowaniu urządzenia (czyli internet, rozmowy,sms) jeden dzień trzyma standardowo, wieczorem zostaje 30 %. Z tym, że on dużo korzysta z internetu. Proszę przygotować się na takie mankamenty jak np. problem z wysyłaniem mms, Nie które użyteczne aplikacje nie mają swoje odpowiednika w iOS. Ogólnie telefon dobry, ale osobiście nie za takie pieniądze. To tylko moja opinia. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
michalwilk22 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Dzięki za odpowiedź. Wyczytałem że montują w nich różne układy procesora od Samsunga i TSMC, lepiej wychodzi podobno w testach TSMC. Da się to jakoś sprawdzić przez zakupem nowego telefonu? Cytuj Link to post Share on other sites
Robert2137 46 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Samsung N71AP – iPhone 6s N66AP – iPhone 6s Plus TSMC N71mAP – iPhone 6s N66mAP – iPhone 6s Plus Cytuj Link to post Share on other sites
Nalovp 128 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Mój iphone 6s/128gb/samsung odłączam go 5:30 a wraca na ładowarkę okolo 23:00 i zwykle mam jeszcze baterii 30%-50%. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts