Layonix 1 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Witam,na mojej lumii z systemem Win 10 po Hard Resecie uruchomił się ponownie telefon i kręcą się na nim koła zębate/zębatki,kręcą się jakiś czas i potem wyskakuje smutna buźka :-( i tak w kółko,co mam zrobić?Nie mam kabla usb ponieważ do Lumii 640 nie są dodawane. Cytuj Link to post Share on other sites
BARTOL48 818 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Pewnie jakiś błąd w bootloaderze więc musisz załatwić kabel. Spróbuj może reset klawiszami i podłącz do ładowarki. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Layonix 1 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Próbowałem klawiszami i ciągle to samo.Czytałem że czasem pomaga wyjęcie karty pamięci,ale u mnie skubana nie chce wyjść Próbowałem,również wziąć kabel usb od powerbanka i podłączyć do kompa,ale telefonu mi nie wykrywało. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Tankersss 398 Napisano 19 Grudnia 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Próbowałem klawiszami i ciągle to samo.Czytałem że czasem pomaga wyjęcie karty pamięci,ale u mnie skubana nie chce wyjść Próbowałem,również wziąć kabel usb od powerbanka i podłączyć do kompa,ale telefonu mi nie wykrywało. Od powerbanku jest pewnie przystosowany tylko do ładowania. Kup jakiś przewód średniej klasy i podłącz, po czym postępuj zgodnie z instrukcją tutaj http://www.windowscentral.com/roll-back-windows-phone-81-windows-10-preview 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Layonix 1 Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Od powerbanku jest pewnie przystosowany tylko do ładowania. Kup jakiś przewód średniej klasy i podłącz, po czym postępuj zgodnie z instrukcją tutaj http://www.windowscentral.com/roll-back-windows-phone-81-windows-10-preview Ok,wziąłem kabel USB mamy od samsunga i o dziwo wszedł i bez problemów wróciłem do 8.1,dziękuję za pomoc,wszystko już działa Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts