dunno 0 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 (edytowane) Hej, przymierzam się do zakupu nowej ładowarki do tej kupy żelastwa, ale nie jest to takie proste jak się wydaje. Kupiłem jakiś czas temu "nową i oryginalną" ładowarkę z allegro, ale pomimo wszelkich napisów i podobieństwa - ładowała ona jakoś dwa razy wolniej niż jej poprzedniczka. Dlatego też przychodzę tutaj po radę: jaką ładowarkę kupić? Te "oryginalne" mają niby 1,8A a taka ładowarka do Samsuna już 2A. Lepiej kupić "oryginalną" do LG czy odrobinę lepszą, lecz już od Samsunga? Nie pogardzę opiniami i linkami do aukcji. Edytowane 22 Grudnia 2015 przez dunno Cytuj Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Powiem tak. Też mam LG G3 i korzystam z różnych ładowarek bo oryginalną zgubiłem. Niezależnie jaką kupisz to telefon będzie się ''normalnie'' ładował. Może być od Samsunga, HTC, Sony itp. Byle, żeby miało wejście USB i końcówkę Micro USB. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dunno 0 Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Powiem tak. Też mam LG G3 i korzystam z różnych ładowarek bo oryginalną zgubiłem. Niezależnie jaką kupisz to telefon będzie się ''normalnie'' ładował. Może być od Samsunga, HTC, Sony itp. Byle, żeby miało wejście USB i końcówkę Micro USB. A Twoim zdaniem lepiej wybrać 1,8A czy 2A? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Oryginalna do G3 ma 2A 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dunno 0 Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 (edytowane) Czyli nieważne jaką kupię, byleby miała 2A i była najlepiej jakiejś rozpoznawalnej marki, tak? @Deusjarek Ty, m8 :v Edytowane 24 Grudnia 2015 przez dunno Cytuj Link to post Share on other sites
Deusjarek 449 Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Tak:) 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts