holi14 0 Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Cześć. Razer Deathadder Chroma - tego gryzonia zakupiłem 2-3 dni temu. Problem (lub nie problem)pojawił się dopiero dzisiaj. Mianowicie, gdy klikam PPM to czasem przycisk się "freez'uje" bądź tak lekko chodzi. (nie wiem jak to określić). LPM działa poprawnie. Pierwszy raz mam styczność z myszkami profilowanymi. Czytałem na forum, że mój problem to nie problem , bo myszki z serii "deathadder" tak mają. Czekam na wasze opinie i porady. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Nie do końca rozumiem. Prawy przycisk przyciska się lżej i ma większy skok? Jeśli tak to jest to normalne dla Chromy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
holi14 0 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 tzn przy masowym klikaniu jest ok gdy klikam "seriami" to czasem złapie się "freeze" czyli przycisk jakby został "przyciągnięty do myszki" a po chwili się od niej odkleja. Cytuj Link to post Share on other sites
Tycha 4794 Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Tak nie powinno być. Najlepiej ją będzie zwrócić. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
holi14 0 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Okej dzięki. Jeszcze takie pytanko, zakupiłem myszke w RTV a pudełko od góry lekko "rozdarłem" zaakceptują mi myszkę z takim pudełkiem? I czy wymienią mi ją na nową lub postanowią ją naprawić? Cytuj Link to post Share on other sites
mgtan 4 Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 prawy klawisz chodzi tak lekko, że to wkurza strasznie z kolei LPM czasem słychać kliknie a nie złapie. Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie steel116 169 Napisano 19 Grudnia 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 (edytowane) Okej dzięki. Jeszcze takie pytanko, zakupiłem myszke w RTV a pudełko od góry lekko "rozdarłem" zaakceptują mi myszkę z takim pudełkiem? I czy wymienią mi ją na nową lub postanowią ją naprawić? Jeśli rozerwałeś pudełko, to nie zwrócą Ci pieniędzy. (jeśli byś chciał) Lecz jeśli mysz Ci pasuje (Razer DA) i jedyne co potrzebujesz - to paragon, czy dowód zakupu to muszą Ci go uwzględnić, zwłaszcza że dostałeś wadliwy produkt (nowy). A mysz nawet mógłbyś wysłać w kartce papieru czy innym tymczasowym zabezpieczeniu. Wyślą Ci prawdopodobnie nowego Chromę, w nowym pudełku, a stare rozdarte po prostu zostanie u producenta do którego wyślą reklamację Życzę szybkiej reklamacji, bo czasami trwa to i nawet miesiąc... Edytowane 19 Grudnia 2015 przez steel116 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Reklamuj i najwyzej sprzrdaj nówkę jak bedzie albo rozpakuj i zobacz czy te tez tak jest i sprzedaj lub zostaw Cytuj Link to post Share on other sites
mgtan 4 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 tylko pytanie na co wymienić jak coś. Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Zowie ec1-a jak kształt da Ci pasuje ! Cytuj Link to post Share on other sites
steel116 169 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Poczekałbym na nową serie, i wówczas możesz wymienić na EC1-A w wersji z omronami. Typowy, za******y, nowy deathadder. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
alex2400 3 Napisano 21 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 czesc mam problem z moja myszka Razer DeathAdder Chroma posiadam 4msc jest na gwarancji i mam problem z PPM czasami wystepowal pdowojn klik a dzis doszlo jeszcze ze np nie moge przesowac okienek kursor jak by nie lapal tylko puszcza i sie przesowa np tez rozciagnac okienek w windowsie nie moge czy np ikonki jak chce przesunac to albo nie lapie albo zlapie przesunie i sam pusci. Czy wysiada przycisk czy cos innego .Poradzcie co zrobic? Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysiu N 15 Napisano 22 Listopada 2016 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Ja np mam starego DeathAdder z 2009 roku albo nawet wcześniej działa to dzis bez problemu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts