Skocz do zawartości

Razer Deathadder Chroma i PPM

Idź do rozwiązania Problem ogarnięty przez steel116,

Recommended Posts

Cześć.

Razer Deathadder Chroma - tego gryzonia zakupiłem 2-3 dni temu.

Problem (lub nie problem)pojawił się dopiero dzisiaj.

Mianowicie, gdy klikam PPM to czasem przycisk się "freez'uje" bądź tak lekko chodzi. (nie wiem jak to określić).

LPM działa poprawnie.

Pierwszy raz mam styczność z myszkami profilowanymi.

Czytałem na forum, że mój problem to nie problem  :D, bo myszki z serii "deathadder" tak mają.

Czekam na wasze opinie i porady.

• Rozwiązanie

Okej dzięki.

Jeszcze takie pytanko, zakupiłem myszke w RTV a pudełko od góry lekko "rozdarłem" zaakceptują mi myszkę z takim pudełkiem?

I czy wymienią mi ją na nową lub postanowią ją naprawić? :D

Jeśli rozerwałeś pudełko, to nie zwrócą Ci pieniędzy. (jeśli byś chciał)

Lecz jeśli mysz Ci pasuje (Razer DA) i jedyne co potrzebujesz - to paragon, czy dowód zakupu to muszą Ci go uwzględnić, zwłaszcza że dostałeś wadliwy produkt (nowy). A mysz nawet mógłbyś wysłać w kartce papieru czy innym tymczasowym zabezpieczeniu. Wyślą Ci prawdopodobnie nowego Chromę, w nowym pudełku, a stare rozdarte po prostu zostanie u producenta do którego wyślą reklamację :)

Życzę szybkiej reklamacji, bo czasami trwa to i nawet miesiąc... 

Edytowane przez steel116
  • Popieram 1
  • 11 miesięcy temu...

czesc mam problem z moja myszka Razer DeathAdder Chroma posiadam 4msc jest na gwarancji i mam problem z PPM czasami wystepowal pdowojn klik a dzis doszlo jeszcze ze np nie moge przesowac okienek kursor jak by nie lapal tylko puszcza i sie przesowa np tez rozciagnac okienek w windowsie nie moge czy np ikonki jak chce przesunac to albo nie lapie albo zlapie przesunie i sam pusci. Czy wysiada przycisk czy cos innego .Poradzcie co zrobic?