domend 0 Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Witam. Mam problem mam telefon alcatel orange rise. Gdy włączam przesyłanie danych aby działał internet.. cały czas pojawia się komunikat - Niestety, aplikacja pasek stanu zostanie zatrzymana,Mimo że wciskam - ok to cały czas się pojawia co dwie sekundy ta informacja ...Nic nie pomaga wyciąganie baterii , karty sim . nie wiem co robić nie mogę korzystać z internetu ..A telefon nówka sztuka od mamy pożyczony bo swój w lombardzie. Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? 0 Odpowiedz Cyt Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie Deusjarek 449 Napisano 17 Grudnia 2015 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Przywróć do ustawień fabrycznych. Cytuj Link to post Share on other sites
domend 0 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 działa dziękuje Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts