malpoludpl 0 Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Witam potrzebuje pomocy poniżej przedstawiam problem. to coś z kartą na pewno bo na drugim kompie to samo przełożyłem kartę i to samo. . karta odpala się w trybie awaryjnym. podczas normalnego odpalenia po ekranie wczytywania się systemu karta włącza wiatraki na 100% a obraz przestaje być przesyłany do kompa. w biosie karty nic nie przestawiałem. odpaliłem grę i grałem i się komp wyłączył. ktoś tak miał? pomożecie? żadnych pomysłów nie mam... przeglądam net i nic nie znalazłem. czy da się jakoś bios zresetować na karcie bez programów ? Cytuj Link to post Share on other sites
MasterBarti 945 Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Karta prawdopodobnie umiera i jeszcze zipie ostatnim tchem. Po wczytaniu sterowników przechodzi z trybu zgodności na właściwy i nie daje już rady. Miałem 2 takie, w awaryjnym dało się uruchomić system, ale po wczytaniu sterowników były martwe. Cytuj Link to post Share on other sites
malpoludpl 0 Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Kurcze szkoda trochę... dziwne bardzo bo tak nagle a wcześniej nic się nie działo z nią. muszę jeszcze poszukać jakiegoś rozwiązania. może ktoś jeszcze się wypowie. doszedłem do tego... na jakimkolwiek komputerze to wszystko dzieje się dopiero po instalacji jakichkolwiek sterów do tej karty. Cytuj Link to post Share on other sites
MasterBarti 945 Napisano 20 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 (edytowane) Czyli dokładnie tak jak pisałem, zdycha ale jeszcze oddycha, szrot. Edytowane 20 Grudnia 2015 przez MasterBarti Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts