pjobbb 0 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 dobra nie za droga podkładeczka na razie pod a4tech x7 rozmiarowo mała, nie biegam myszką po całym biurku i nie chce podkładki 2metryx2metry jak niektórzy mają SteelSeriesa ;> Cytuj Link to post Share on other sites
Akker 13 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 dobra nie za droga podkładeczka na razie pod a4tech x7 rozmiarowo mała, nie biegam myszką po całym biurku i nie chce podkładki 2metryx2metry jak niektórzy mają SteelSeriesa ;> Razer Goliathus Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 @up fail. do przeciętnego lasera szmatka. CZegoś takiego nawet do avago 9500 się nie daje... Musisz szukać jakiejś twardej/hybrydowej podkładki. Najtaniej to a4tech x7-800mp lub razer sphex. Cytuj Link to post Share on other sites
Akker 13 Napisano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Faktycznie. Masz rację. Idę spać! Cytuj Link to post Share on other sites
pjobbb 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 qck mini steelseries? jak myślicie? Cytuj Link to post Share on other sites
szymek2424 1 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 bierz qck a jeżeli chcesz coś lepszego weź ROCCAT SOTA to jest idealna podkładka pod avago 9500 bez żadnych problemów wiem bo mam http://allegro.pl/roccat-sota-podkladka ... 03318.html samemu ją na tej aukcji kupiłem i jestem z tej podkładki zadowolony Cytuj Link to post Share on other sites
wysok 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Pod myszki średniej jakości laseru wystarczy Ci spokojnie steelseries Qck , zresztą to najlepsza tania podkładka, uważam że spokojnie powinna Ci wystarczyc ,najtaniej kupisz w empiku, nawet taniej niż na allegro ;] Z droższych polecam jak kolega wyżej Roccat Sota. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
hotig 0 Napisano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Nie. Nawet dobre lasery mają lekkie problemy na tej szmatce, a co dopiero słabej klasy laser. Podkładka musi być twarda lub hybrydowa. Najtaniej to a4tech x7-800mp. Trochę drożej Razer Sphex. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts